Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Arabia
Artek
Boskke
By Lassen
Design House Stockholm
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Iittala
Klong
Kähler
Marimekko
Menu
Rosendahl
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Yrtti- ja istustusruukut

139 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Yrttejä ja kasveja omasta takaa

Yrttien käyttäminen monipuolistaa makuelämyksiä ruoassa. Yrtit voi asettaa esille myös kauniisti yrttiruukuissa, niin että ne tarjoavat päivittäin myös silmänruokaa. Yrttien ja kasvien kasvattaminen on pyritty tekemään kuluttajalle helpoksi: ruukkujen design huomioi kastelun ja ulkomuoto on tehty raikkaaksi ja kauniiksi. Netistä voi kätevästi ostaa myös valmiita kasvatuspaketteja, jos haluaa kasvattaa yrtin tai kukan ihan siemenestä asti. 

Yrttiruukku katosta roikkumaan

Boskke on kehittänyt ruukkujaan ja ajatusta kasvien esille laitosta aivan uuteen suuntaan, nimittäin ylhäältä alaspän. Boskken Sky Planter ruukussa kasvi tai yrtti roikkuu mukavasti pää alaspäin. Kasvin kasvusuunta on ylöspäin ja kohti valoa, joten alaspäin roikkuessa kasvit ja yrtit muodostavat suorastaan taiteellisia luomuksia, kun ne hapuilevat varsineen vielä ylemmäs. Ruukku on suunniteltu niin, että multa pysyy kuitenkin ruukussaan, joten luvassa ei ole sotkua. Pöytätilaa tulee hyvin lisää, kun yrtit ja kasvit roikkuvat katosta tai seinästä. Ruukku on hauska yksityiskohta, joka kiinnittää takuulla myös vieraiden huomion. 

Kaupunkiviljelyä kerrostalossa

Aina ei pysty täysin toteuttamaan haaveitaan punaisesta talosta ja perunamaasta, mutta kaupungin asukkaille on saatavilla käteviä ruukkuja, yrttiruukkuja ja minikasvihuoneita, joilla voi toteuttaa myös puutarhan kasvatusta sisätiloissa tai parvekkeella. Altakasteltavat yrttiruukut tekevät yrttien kasvattamisesta vaivattomampaan, kun kasvit saavat sopivan määrän vettä koko ajan. Kasveja voi laittaa kauniisti myös amppeleihin roikkumaan, jolloin et tarvitse niin paljon pöytätilaa. Netistä voi ostaa monenlaisia ruukkuja ja kasveja, jotka sopivat hyvin myös aloittelijoille. 

Siirry alkuun