Designkaupat netissä

Yleiskone säästää aikaa

Yleiskone on korvaamaton apu kodissa, jossa kokataan usein ja isolle joukolle kerralla. Keittiössä kun on tuolloin aina monta hommaa samaan aikaan kesken, ja yleiskone vapauttaa kädet tekemään jotain muuta sillä välin kun ainekset pyörivät omia aikojaan koneessa. Yleiskoneesta onkin apua myös ylimääräisen stressin ja kiireen välttämisessä - se säästää niin aikaa kuin hermoja.

Eniten yleiskoneesta on hyötyä isojen pulla- ja leipätaikinoiden valmistamisessa. Jos koneen hankkii etupäässä leivontaa helpottamaan, kannattaa valita malli, jossa kulho on varmasti riittävän iso, sillä kulhoon kun pitäisi jäädä riittävästi kohoamisvaraa. Plussaa saattaa olla myös koneen mukana mahdollisesti tuleva toinen kulho. Tällöin kulhoa ei tarvitse alkaa kiireessä tiskaamaan, jos haluaa käyttää konetta useamman eri ruokalajin valmistuksessa. Ainakin Ankarsrumin yleiskoneeseen on joka tapauksessa netistä helppo tilata erilaisia lisävarusteita, kuten vispilöitä, kulhoja tai vaikkapa vihannesleikkuri. Valmiina yleiskoneeseen kuuluvat aina vähintäänkin vispilät, taikinakoukku ja sekoitin.

Parhaimmat yleiskoneet

Yleiskone on kohtalaisen iso laite ja harva nostaa sitä kaappiin käyttökertojen välissä. Aina esillä olevalta koneelta monet toivovatkin hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi myös kaunista ulkonäköä. Ankarskumin yleiskonetta on saatavilla useamman värisenä, ja Ankarsrumin malleissa on hauskaa pyöreyttä ja retrovivahdetta. Kirkkaammista väreistä pitävä mieltyy varmasti Bodumin Bistro yleiskoneisiin tai mahdollisesti Electroluxin värikkäisiin malleihin. Netissä laitteita on joka tapauksessa helppo vertailla ja lueskella myös muiden käyttäjien kokemuksia.

Siirry alkuun