Oriental Wok Puukahva, Hiiliteräs, 350 mm
60,00€
Wok-pannu, Dura Line, Eva Solo
120,00€
Wokki-pannu Valurautaa Lasikannella 37 cm, Musta, Staub
235,00€
Wok-pannu, Multi, Eva Solo
160,00€
Oriental Wok Puukahva, Hiiliteräs, 200 mm
27,00€
Heritage Soikea Vati kannella, Black, Le Creuset
114,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Berghoff
Cristel
Demeyere
Electrolux
Eva Solo
Fiskars
Le Creuset
Master
Mauviel
Muurikka
Staub
Tefal
Amt
Craft
De Buyer
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Wokki-pannut

41 tuotetta 3 kaupasta

Wokkipannu netistä

Wokkipannulla valmistuu iso määrä wokkia induktioliedellä tai avotulella. Wokkipannu on itämaisessa keittiössä saavuttanut suuren suosion ja se tunnetaan erityisesti kasvisruokien valmistuksesta. Yleensä wokkipannu on iso, koska siinä valmistetaan kaikki ainekset kerralla, vähitellen ainesosia lisäten. Wokkipannussa onkin yhtenä tärkeänä ominaisuutena nopea reagointi lämpötilan muutoksiin. Hiiliteräs on materiaalina hyvä vaihtoehto wokkipannulle, koska se reagoi nopeasti lämpötilan muutoksiin, eikä tarvitse paljoa rasvaa. Hiiliteräspannun käyttöikä on todella pitkä, koska siinä ei ole erillistä pinnoitetta. Samoin kuin valurautapannussa, hiiliteräspannu vain paranee käyttökertojen myötä. Myös valurauta on suosittu materiaali wokkipannuissa. Molemmat materiaalit sopivat myös induktioliedelle.

Ruuanlaitto wokkipannulla

Wokkipannussa ruoka valmistuu korkeassa lämpötilassa. Wokkipannujen muoto on yleensä pyöreä ja reunat korkeita, jolloin wokkivihanneksia ja lihoja on helpompi pyöritellä pannussa. Vihannekset ja lihat pilkotaan pieniksi ja niitä tulee sekottaa koko ajan, että kypsyminen pysyy tasaisena. Ajatuksena on, että pohjalta nostetaan ruokaa ylöspäin. Wokkipannuja käytetään yleensä kovassa lämpötilassa, jolloin ruoka valmistuu nopeasti ja kasviksienkin maku säilyy hyvin. Rasvaa tarvitaan vain vähän, joten ruoka on terveellistä ja kevyttä. Wokkipannulle kannattaa valita öljy, joka kestää kuumia lämpötiloja, esimerkiksi rypsiöljy. Wokkipannut ovat suosittuja myös avotulella käytettäessä, tosin kannattaa aina käyttöohjeista tarkistaa, mihin käyttötarkoituksiin oma wokkipannu on tehty. Wokkiruoka on kätevä ja nopea valmistaa myös ulkoilmassa ja siinä on helppo valmistaa ruokaa myös suurempia määriä kerralla. Wokkipannuja voi ostaa kätevästi netistä useasta eri verkkokaupasta. Materiaalien vertailu ja valinta on yleensä helpompaa, kun tutustuu netissä eri tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

Siirry alkuun