Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Brabantia
Ferm Living
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Wc-paperinpidikkeet

20 tuotetta 2 kaupasta

Wc-paperipidikkeitä jokaiseen makuun

Wc-paperipidikkeiden hankinta on edessä aina uuteen vasta valmistuneeseen kotiin muuttaessa. Wc-paperiteline ja pidike kannattaakin valita yhteen sopivan linjan mukaan muun vessan sisustuksen mukaan. Wc-paperipidikkeitä tulee käytettyä monta kertaa päivässä, joten on tärkeää, että ne ovat toimivat ja omaan mieleen sopivat.

Joillekin niilä ei ole niin väliä, ja he ostavatkin usein perinteisen hopeisen pidikkeen. Toiset taas ovat tarkempia ja he päätyvätkin ehkä design wc-paperipidikkeeseen. Wc-paperitelineitä löytyy mitä upeammilla designilla varustettuja. On perinteisiä pujotettavia, on myös sellaisia, joissa on samassa wc-paperin säilytys teline tai purkki rullille. Joissakin on samassa myös vessaharja. On myös olemassa seinälle laitettavia pidikkeitä sekä lattialla olevia wc-paperitelineitä. Osa muistuttaa perinteistä talouspaperirullatelinettä. Lattialla oleva teline onkin kätevä, sillä siihen mahtuu useampia rullia, eikä jatkuvasti tarvitse hakea kaapista. Sen lisäksi ne ovat siinä tyylikkäästi esillä. 

Netistä trendikkäät wc-paperirullatelineet

Wc-paperitelineitä on niin muovisia, teräksisiä, puisia. Tyylikkyyttä jos haluaa niin ei hassumpi vaihtoehto ole ollenkaan Bloomingvillen betoninen wc-paperipidike. Kauniisti erilaisiin tyyleihin sointuva betoni on tyylikäs ja ajaton ratkaisu. Netissä onkin helppoa selailla eri design sivuja ja miettiä, mikä sopii juuri parhaiten sinne omaan kylpytilaan. Eri designkaupat myyvät jokaisen tyyliin sopivia, joten etsi omasi ja tilaa netistä.

Siirry alkuun