Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Balmuir
Beach House
Brita Sweden
Broste
Casa Stockmann
Chhatwal & Jonsson
Day Home
Design Letters
Ekelund Linneväveri
Elsa
Ernst Kirchsteiger
Familon
Ferm Living
Finlayson
Frama
Gant Home
Grand
Hay
Himla
House Doctor
Iittala
Klippan Yllefabrik
Klong
Lexington
Linum
Majvillan
Marimekko
Mille Notti
Mimou
Newport
Oyoy
Pentik
Sonia Rykiel
Vallila Interior
Villa Stockmann
Babblarna
Delux
Ellos
Fairy
Frozen
Gant
Gingerlily
Gripsholm
Koodi
Lacoste
Me
Missoni
Moomin
Papilio
Polar
Sand
Schlossberg
Snurk
Star
Univisio
Vandyck
Velfont
Wendre
Wendy
Zack
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Vuodevaatteet ja lakanat

2469 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Laadukkaat vuodevaatteet ja lakanat

Kolmasosa elämästämme kuluu sängyssä nukkuen. Niimpä laadukkailla vuodevaatteilla ja lakanoilla on suuri merkitys, jotta nukumme yömme sikeästi ja jaksamme herätä energisenä uuteen aamuun. Netistä on mahdollista löytää oikeat ainekset hyviin uniin: ihanan pehmeät, kauniit ja ilmavat lakanat. Vuodevaatteet ovat myös tärkeä osa sisustusta, ja ne tekevät vuoteesta kauniin ja houkuttelevan.

Vuodevaatteet juuri sinun tyyliisi

Netti on tulvillaan monenlaisia vuodevaatteita, joista voi valita juuri omaan makuuhuoneeseen sopivat. Rakastatko Marimekon rentoja, värikkäitä ja persoonallisia lakanoita? Vai ovatko silkkiset luksuslakanat sinun juttusi? Onko pelkistetty, moderni tyyli esimerkiksi tanskalaisen Hayn tyyliin se, jossa viihdyt parhaiten? Kun löydät omannäköisesi lakanat, sänkyyn meneminen illalla on mukavampaa ja auringonnousun aikaan on helpompi nousta ylös. Vuodevaatteiden tärkeitä ominaisuuksia on tietysti ennen kaikkea mukavuus, mutta vuodevaatteiden tulisi olla myös kauniita ja kestäviä. Luonnon kannalta paras vaihtoehto on myös tietysti valita ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut lakanat.

Pehmoista matkaa höyhensaarille

Netistä löytyvien mahtavien valikoimien vuoksi jokaisen on mahdollista valita itselleen sopiva matka höyhensaarille. Jos romanttinen tunnelma on sinun juttusi, valitse esimerkiksi kauniisti kuvioitu pehmeä puuvillasatiininen vuodevaatesetti, joka tuo pehmoisen ylellisen tunnelman makuuhuoneeseen. Yksinkertaista ja graafista ilmettä suosivalle hyvä valinta on esimerkiksi Arne Jacobsen ajaton typografia, joka on löytänyt tiensä myös petivaatteisiin. Jos vuorostaan halajaa erityisen rauhaisia unia, kannattaa valita siniset vuodevaatteet, sillä niiden väitetään rauhoittavan.

Aina ja ikuisesti hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Marimekko, jonka tutut kuosit toimivat hyvin myös lakanoissa. Esimerkiksi Tasaraita-kuosinen pussilakanasetti tuo ryhtiä jokaiseen petiin. Marimekon lisäksi graafisia, leikkisiä kuvioita löytyy paitsi tietysti kotimaisen Finlaysonin upeista ja ajattomista valikoimista.

Siirry alkuun