Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Nordic
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Vuodesohvat

119 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Vuodesohva mielletään yleensä sohvan ja sängyn välimuodoksi. Sellainen se onkin, mutta yleensä vuodesohvaa käytetään enemmän sohvana. On siis tärkeää, että se näyttää hyvältä ja sopii huoneen muuhun sisustukseen. Vuodesohvia on olemassa niin kahden kuin kolmen istuttavia, joten jokaiseen tilaan löytyy takuulla sopiva. Myös värimaailmaa riittää laidasta laitaan aina valkoisesta kirkkaisiin väreihin.

Valitse vuodesohva viisaasti

Vuodesohva on iso hankinta, joka voi maksaa jopa useita satoja euroja. Sen vuoksi onkin tärkeää, että sen hankintaan käyttää aikaa. Valinnanvaraa on todella paljon, joten vertaileminen kannattaa alkaa rajaamalla pois joitakin vaihtoehtoja. Vuodesohvia voi etsiä esimerkiksi värin, valmistajan tai hinnan mukaan. Hintahaitari on todella kattava aina muutamista sadoista euroista jopa useisiin tuhansiin euroihin. Vuodesohvia on saatavana niin käsinojallisina kuin ilman käsinojia. Jotkut sohvat ovat minimalistisia ja niiden käyttötarkoitus on toimia vierashuoneen petinä. Joitakin sohvia taas käytetään enemmänkin, jolloin niiden ulkonäköön halutaan panostaa enemmän. Sohvia on saatavana monilta tunnetuilta merkeiltä, kuten vaikkapa Ellokselta.

  • Valitse kahden tai kolmen istuttava
  • Osta sisustukseen sopiva sohva

Osta vuodesohva suoraan netistä

Vuodesohva on hankinta, jota varten kannattaa tehdä vertailua. Kyseessä on yleensä rahallisesti mittava sijoitus, joten on tärkeää panostaa laatuun. Designkaupat.fi myy ainoastaan laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Hyvä sohva kestää aikaa ja käyttöä, eikä uutta tarvitse olla ostamassa moneen vuoteen. Sohviin voi tutustua tarkemmin klikkaamalla kuvaa. Sitä kautta sohvista löytyy lisätietoa, kuten tietoa materiaaleista ja koosta. Kiinnitä huomiota sohvan toimituskuluihin, sillä niistä voi kertyä äkkiä huomattavan suuri ylimääräinen summa.

Siirry alkuun