Designkaupat netissä

Voileipägrillit & vohveliraudat

26 tuotetta 1 kaupasta

Laadukkailla ja tyylikkäillä kodinkoneilla teet ruuanlaitosta helppoa ja tyylikästä. Lämpimät voileivät ovat herkullisia, joten miksi et sinetöisi täytettä niiden sisään voileipägrillin avulla. Samalla saat leivälle rapean pinnan. Vohvelit ovat suurimmalle osalle tuttu jälkiruoka, jonka tunnistaa helposti ruutukuviosta. Ruutukuvio ei ole pelkästään tyyliseikka, vaan ruudut helpottavat täytteiden paikallaan pysymistä. Nämä ruudut saadaan helposti aikaan vohveliraudalla.

Oikean laitteen valinta

Voileipägrillit ja vohveliraudat voidaan ostaa yhdessä tai erikseen. On olemassa erilaisia pöytägrillejä, joihin on mahdollista saada vohveli- ja leipämuotit vaihdettavina lisäosina. Voileipägrilleistä löytyy perinteisesti kaksi mallia, joista toinen on perinteisten paahtoleipien ja toinen paninien valmistukseen. Paninien valmistukseen sopivat voileipägrillit toimivat yleisesti pariloina, joten niissä voi paistaa esimerkiksi lihaa. Perinteisellä voileipägrillillä valmistetaan tavallisesti vain paahtoleipää, mutta mallista riippuen esimerkiksi kananmunien paisto voi olla mahdollista. Vohveliraudoista puolestaan löytyy sähköisten versioiden lisäksi myös hellalla käytettäviä rautoja, jotka ovat huomattavasti pienempiä kuin sähköisen versiot, mutta aavistuksen verran vaativampia käyttää. Laitetta valitessa kannattaa miettiä tarkkaan, millaiseen tilaan ja mihin tarkoitukseen laite on tulossa.

  • Mieti tarkkaan tuotteen käyttövaatimukset
  • Tarkista montako toimintoa laitteessa on

Laitteet kätevästi kotiisi

Voileipägrillit ja vohveliraudat ovat sähkölaitteita, joten niiden tuotevertailu netissä on helppoa. Lue laitteen tekniset tiedot ja ominaisuudet huolellisesti. Määrittele ensin, millaisen laitteen haluat ja mitä ominaisuuksia siinä tulee olla. Sen jälkeen pystyt helposti tekemään tuotteiden hintavertailun. Verkko-ostoksilla kannattaa myös aina kiinnittää huomiota toimitus- ja palautusehtoihin. Lisäksi sähköisiin laitteisiin tulee takuu, jonka pituus kannattaa selvittää ja ottaa huomioon laitteiden vertailussa. Valittuasi itsellesi mieleisimmän mallin, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata tuote ostoskoriin ja viimeistellä ostoksesi.

Siirry alkuun