Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Riedel
Rosendahl
Sagaform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Viinikarahvit

5 tuotetta 1 kaupasta

Suositut viinikarahvit tuovat tyyliä kodin sisustukseen. Designkaupat.fi tarjoaa lukuisia erilaisia viinikarahveja useilta eri verkkokaupoilta. Verkossa on tarjolla muun muassa Eva Solo dekantoiva viinikarahvi 0,75 l, joka saa esiin laadukkaan viinin parhaat aromit. Itse asiassa jokaisen viinin maku paranee entisestään, kun sen laittaa karahviin tarjolle. Viinin saadessa ilmaa, sen aromit ja maku puhkeavat kukkaan. Pidä siis viini-ilta, kutsu ystävät kylään ja nauttikaa yhdessä hyvästä tunnelmasta ja viinien aidosta mausta.

Dekantoiva viinikarahvi tuo aromit esiin

Laadukkaassa viinissä tärkeintä ovat viinin tuoksu, ulkonäkö ja maku, eli kokonaisvaikutelma. Viinikarahvit tuovat aina viinin parhaimmat ominaisuudet esiin ja luovat tyylikkyyttä tarjoiluun. Viinikarahvit sopivat niin kodin design- kuin käyttöesineeksi sekä lahjaksi ystäville. Useampi on kuullut dekantoivasta viinikarahvista, joten mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Käytännössä viini kaadetaan karahviin, jolloin se dekantoituu, eli siis valuu dekantoivan osan rei'istä karahvin pohjalle sen reunoja pitkin. Mikä hienointa, karahvin laaja pinta-ala jatkaa karahvissa dekantoimisprosessia. Tuotteet tilaat kätevästi verkosta avaamalla itsellesi asiakastilin, jolloin saat vastaisuudessa myös hienoja kanta-asiakas etuja ja tarjouksia. Verkkokaupasta on erittäin helppoa ja mukavaa ostaa silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Tuotteita ja niiden hintoja voi vertailla kätevästi tuotekategoriassa ja lisätietoja kaikista tuotteista saat esiin klikkaamalla haluamasi tuotteen kuvaa.

  • Ostokset voi tehdä milloin vain
  • Valitse mieleisesi maksu- ja toimitustapa

Jokaiselle on tarjolla oma suosikkituotteensa

Designkaupasta löytyy jokaiselle jotakin, joten ei muuta kuin ajan kanssa tutustumaan. Haluatko muistaa ystävääsi, naapuriasi tai vaikkapa vuosia yritystä palvellutta työntekijää? Parhaimmat lahjat tarjoaa Designkaupat.fi John Rocha Viinikarahvi 1,4L, Punainen, Waterford on arvostettu lahja silloin, kun haluat osoittaa aitoa arvostusta sinulle tärkeää henkilöä kohtaan. Selaa tuotteita, tee valintasi ja suuntaa kassalle, mukavaa ja nopeaa. Tiesitkö, että kaikki on tehty verkossa helpoksi? Viinikarahvit ovat tyylikkäitä lahjoja, jotka halutaan säilyttää sukupolvelta toiselle. Tuotetta tilatessasi huomioi aina tuotteeseen liittyvät toimitusehdot, eli mahdollinen toimitusmaksu sekä vaihto- että palautusoikeus ja tuotteen toimitusaika.

Siirry alkuun