Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Eva Solo
Georg Jensen
Hay
House Doctor
Lekue
Magisso
Nachtmann
Skultuna
Stelton
WMF
Waterford
Bredemeijer
Nuance
Vacuvin
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Jäähdytys

33 tuotetta 7 kaupasta

Jokainen meistä kaipaa pientä luksusta arkeen aina silloin tällöin. Pitkän työpäivän jälkeen on ehkä mukava laittaa viinipullo jäähtymään, jotta viiniä voi nauttia lasillisen yhdessä ruoan kanssa. Tällaiset pienet asiat tekevät arjesta juhlaa. Samppanjajäähdyttimet taas sopivat loistavasti erilaisiin juhliin, kun kuohujuoma halutaan pitää viileänä pitkän aikaa. Molemmat näistä tuotteista löydät netistä.

Valitse sopivat viini- ja samppanjajäähdyttimet

Viinijäähdyttimet ja samppanjajäähdyttimet kuuluvat jokaisen keittiön perusvarustukseen. Koskaan ei voi tietää, milloin viinipullo tai samppanjapullo on saatava kylmään nopeasti. Onneksi laadukkaiden tuotteiden avulla kaikki onnistuu nopeasti ja helposti. Tuotteita voi rajata esimerkiksi hinnan mukaan. Sen lisäksi on mahdollista valita tuotteita vain joiltakin tietyiltä merkeiltä. Valittavana on paljon laadukkaita tuotteita esimerkiksi Alessilta, Bugatilta ja Georg Jenseniltä. Viinijäähdyttimien rinnalle sopivat kätevästi myös jääpalamuotit. Viinijäähdyttimet ja jääpalamuotit voi siis ostaa yhdellä ja samalla kertaa. Viinijäähdyttimiä voi käyttää myös sisustuselementteinä. Osa niistä on muotoiltu niin kauniisti, että jäähdytin menee ikään kuin koriste-esineestä, vaikka on samalla käytännöllinen.

  • Panosta laadukkaisiin tuotteisiin
  • Tee vertailua tuotteiden välillä

Osta viinijäähdyttimet suoraan netistä

Viinijäähdyttimet ja jääpalamuotit voi ostaa nykyisin suoraan netistä. Näin säästää niin aikaa, vaivaa kuin rahaa. Netissä on nimittäin monia hyviä tarjouksia, joiden avulla tuotteet on mahdollista saada edullisempaan hintaan. Viinijäähdyttimiä voi rajata muun muassa hinnan mukaan. Toimituskulut voivat pahimmillaan nostaa hintaa huomattavasti. Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat kuitenkin mahdollisuutta ostaa tuotteita ilman toimituskuluja. Kulujen lisäksi myös toimitusaikaan kannattaa kiinnittää huomiota. Tutustu siis tuotteisiin rauhassa ja tilaa itsellesi parhaiten sopivat tuotteet vaikka tänään.

Siirry alkuun