Edge Sahalaitanen Tomaattiveitsi, Fiskars
19,00€
Functional Form Vihannesveitsi, 3-pakkaus, Musta, Fiskars
14,00€
FK Sarja valkoinen terä Hedelmä-/Vihannesveitsi, 11 cm punainen, Kyocera
53,00€
SwissClassic Tomaatti- makkaraveitsi, 11 cm, Victorinox
7,00€
Houcho Vihannesveitsi, 170 mm
53,00€
Royal Vihannesveitsi 12 cm, Musta, Fiskars
37,00€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Berghoff
Fiskars
Global
Kyocera
Victorinox
WMF
Wüsthof
Zwilling
Kai
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Vihannesveitset

43 tuotetta 3 kaupasta

Vihannesveitsien aatelia

Veitsi on kokkailussa välttämättömyys - aivan kuin sivellin kuvataitelijalle. Vihannesveitset poikkeavat kokkiveitsistä kooltaan, joten niillä on näppärämpi pilkkoa nimenomaan esimerkiksi vihanneksia. Veitsien valmistuksessa on joitain superlaadukkaita tuotemerkkejä, jotka ovat kokkimaailmassa samassa asemassa kuin Apple elektroniikassa.

Viimeisteltyjä veitsiä huippumerkeiltä

Tällainen huippumerkki on esimerkiksi Global, jonka valmistama vihannesveitsi on vertaansa vailla. Japanilaisen tuotemerkin valmistama veitsi istuu paitsi erinomaisesti käteen, niin toimii hyvin kätevästi. Lisäksi muotoilu on dymaanista ja tyylikästä. Global aloitti veitsien valmistuksen vuonna 1985 tarkoituksenaan luoda aivan uudenlaisia ja vallankumouksellisia keittiöveitsiä - missä se on onnistunut äärimmäisen hyvin. Menestyksen takana on huolellinen suunnittelu, erinomaiset materiaalit sekä vahva japanilainen veitsenvalmistusperinne. Veitset valmistetaan korkealaatuisimmasta ruostumattomasta teräksestä. Vuosien mittaan Globalin maailmanlaajuinen menestys on ollut taattu, ja merkki on voittanut lukuisia designpalkintoja.

Toinen supersuosittu maailmanlaajuinen veitsivalmistaja on Kyocera, japanilainen sekin. Veitset valmistetaan kokoon puristetusta keramiikasta, joten ne voi pestä astianpesukoneessa ilman pelkoa ruostumisesta. Tyylikäs ja toiminnallinen design viimeistelee ajattoman veitsen.

Siirry alkuun