Functional Form -hedelmäveitsi, Fiskars
9,00€
FK-110WH-WH -keraaminen hedelmä- ja vihannesveitsi 11 cm, Kyocera
52,90€
Functional Form Vihannesveitsi, 3-pakkaus, Musta, Fiskars
11,09€
Swiss Classic -tomaattiveitsi, Victorinox
7,90€
Edonist Tomaattiveitsi 12 cm, sabatier
75,00€
Functional Form Tomaattiveitsi, Fiskars
5,04€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Berghoff
Fiskars
Georg Jensen
Global
Hackman
Kyocera
Stelton
Victorinox
Villeroy & Boch
WMF
Wusthof
Zwilling
Epicure
Kai
Mac
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Vihannesveitset

82 tuotetta 6 kaupasta

Vihannesveitsien aatelia

Veitsi on kokkailussa välttämättömyys - aivan kuin sivellin kuvataitelijalle. Vihannesveitset poikkeavat kokkiveitsistä kooltaan, joten niillä on näppärämpi pilkkoa nimenomaan esimerkiksi vihanneksia. Veitsien valmistuksessa on joitain superlaadukkaita tuotemerkkejä, jotka ovat kokkimaailmassa samassa asemassa kuin Apple elektroniikassa.

Viimeisteltyjä veitsiä huippumerkeiltä

Tällainen huippumerkki on esimerkiksi Global, jonka valmistama vihannesveitsi on vertaansa vailla. Japanilaisen tuotemerkin valmistama veitsi istuu paitsi erinomaisesti käteen, niin toimii hyvin kätevästi. Lisäksi muotoilu on dymaanista ja tyylikästä. Global aloitti veitsien valmistuksen vuonna 1985 tarkoituksenaan luoda aivan uudenlaisia ja vallankumouksellisia keittiöveitsiä - missä se on onnistunut äärimmäisen hyvin. Menestyksen takana on huolellinen suunnittelu, erinomaiset materiaalit sekä vahva japanilainen veitsenvalmistusperinne. Veitset valmistetaan korkealaatuisimmasta ruostumattomasta teräksestä. Vuosien mittaan Globalin maailmanlaajuinen menestys on ollut taattu, ja merkki on voittanut lukuisia designpalkintoja.

Toinen supersuosittu maailmanlaajuinen veitsivalmistaja on Kyocera, japanilainen sekin. Veitset valmistetaan kokoon puristetusta keramiikasta, joten ne voi pestä astianpesukoneessa ilman pelkoa ruostumisesta. Tyylikäs ja toiminnallinen design viimeistelee ajattoman veitsen.

Siirry alkuun