Classic Ikon Tomaattiveitsi 14 cm, Wusthof
101,00€
Professional S Vihannesveitsi, musta kahva 9 cm, Zwilling
67,00€
Hedelmä-/vihannesveitsi, 11 cm, musta terä, Kyocera
91,00€
Houcho Vihannesveitsi, 170 mm
53,00€
Miyabi 6D Shotoh Vihannesveitsi 12 cm, Zwilling
128,00€
Royal Vihannesveitsi 12 cm, Musta, Fiskars
53,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Berghoff
Fiskars
Global
Kyocera
Rosendahl
Stelton
Victorinox
WMF
Wüsthof
Zwilling
De Buyer
Kai
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Vihannesveitset

101 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Vihannesveitsien aatelia

Veitsi on kokkailussa välttämättömyys - aivan kuin sivellin kuvataitelijalle. Vihannesveitset poikkeavat kokkiveitsistä kooltaan, joten niillä on näppärämpi pilkkoa nimenomaan esimerkiksi vihanneksia. Veitsien valmistuksessa on joitain superlaadukkaita tuotemerkkejä, jotka ovat kokkimaailmassa samassa asemassa kuin Apple elektroniikassa.

Viimeisteltyjä veitsiä huippumerkeiltä

Tällainen huippumerkki on esimerkiksi Global, jonka valmistama vihannesveitsi on vertaansa vailla. Japanilaisen tuotemerkin valmistama veitsi istuu paitsi erinomaisesti käteen, niin toimii hyvin kätevästi. Lisäksi muotoilu on dymaanista ja tyylikästä. Global aloitti veitsien valmistuksen vuonna 1985 tarkoituksenaan luoda aivan uudenlaisia ja vallankumouksellisia keittiöveitsiä - missä se on onnistunut äärimmäisen hyvin. Menestyksen takana on huolellinen suunnittelu, erinomaiset materiaalit sekä vahva japanilainen veitsenvalmistusperinne. Veitset valmistetaan korkealaatuisimmasta ruostumattomasta teräksestä. Vuosien mittaan Globalin maailmanlaajuinen menestys on ollut taattu, ja merkki on voittanut lukuisia designpalkintoja.

Toinen supersuosittu maailmanlaajuinen veitsivalmistaja on Kyocera, japanilainen sekin. Veitset valmistetaan kokoon puristetusta keramiikasta, joten ne voi pestä astianpesukoneessa ilman pelkoa ruostumisesta. Tyylikäs ja toiminnallinen design viimeistelee ajattoman veitsen.

Siirry alkuun