Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Brabantia
Menu
Normann Copenhagen
Zone
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Vessaharjat

22 tuotetta 2 kaupasta

Vessaharjakin voi olla tyylikäs

Pienet yksityiskohdat ovat virkistäviä ja etenkin, jos niihin panostaa. Vessaharjat ovat monen mielestä yksi ja sama minkälainen se on. Kunhan on vessaharja se riittää. Jos hiukaakaan löytyy intoa sisustaa ja panostaa omaan vessan sisustamiseen niin yksi pienimpiä mutta merkittäviä hankintoja on tyylikäs vessaharja. 

Miltä näyttää tyylikäs vessa, jossa on muovinen halppsi vessaharja vähän likaa kyljessään, tai vaikkapa kaunis Bloomingvillen tyylikäs kuparinen vessaharja suojineen. Onhan se erittäin tyylikäs näky tuollainen design vessaharja. Tuo vessaasi ripaus ylellisyyttä ja juhlaa arkeen pienen, mutta välttämättömän hankinnan avulla. 

Valitse vessan tyyliin sopiva vessaharja

Toinen toistaan upeammat ja persoonallisemmat vessaharjat löytyvät netistä erilaisten designkauppojen valikoimista Löytyy yksinkertaista muotoilua ja väriä. Niiden lisäksi löytyy tyylikästä ja persoonallista designmuotoilua, joka vaatii jo todella mieltymystä erikoiseen designiin. Sitten löytyy perusvessaharjat erilaisissa väreissä ja materiaaleissa. 

Jos haluaa turvallista väriä ja pelaa varman päälle, on musta erittäin hyvä valinta kuten myös hopean harmaa. Niissä lika ei näy niin pahasta kuin esimerkiksi kaikkea muuta kuin likaystävällisessä valkoisessa vessaharjassa. Esimerkiksi Eva Solo ja Wesco valmistavat todella yksinkertaista designia, joka sopii jokaisen kotiin ja tyyliin. Ne ovat myös laadukkaita ja säilyvät pitkään. Niillä on hyvä ja helppo pestä viikottain se oma wc-istuin. Likaisesta kotityöstä voi välineillä tehdä edes hiukan mukavampaa ja miellyttävämpää. Pieni, mutta merkityksellinen asia on tällainen piristävä hankinta kuin tyylikäs vessaharja.

Tutustu valikoimaan netissä ja klikkaa ostoskoriisi juuri sinun näköisesti vessaharja ja piristä niin kylpyhuoneesi tunnelmaa ja tuo mukavuutta siten oman kotityösi tekemiseen. Hemmottele itseäsi joskus tällaisilla pienillä, mutta yleellisillä hankinnoilla. Joidenkin päivä ei piristy uudesta vessaharjasta, toisten viikonkin voi pelastaa vastaavalla hankinnalla.

Siirry alkuun