Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Design House Stockholm
Eva Solo
Holmegaard
Iittala
Italesse
Magisso
Menu
Rosendahl
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Vesikannut

22 tuotetta 3 kaupasta

Juotavaa on tarjolla jokaisella aterialla, joten hyvä vesikannu tai karahvi on tärkeä osa kattausta. Nykyajan designkannujen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, sillä kannuja ja karahveja valmistetaan monenlaisista materiaaleista ja ne saavat suunnittelijoiden käsissä toinen toistaan upeampia muotoja. Valitset sitten itsellesi keraamisen, lasisen, muovisen, metallisen tai kivisen kannun, on sen suunnitteluun hyvä kiinnittää huomiota, sillä kattauksessa ulkonäöllä on väliä.

Valitse itsellesi sopiva kannu tai karahvi

Vesikannut on suunniteltu nesteiden kaatamiseen, joten suunnittelua on hyvä tutkia tarkoin. Joissain tilanteissa on hyvä välttää liian raskaita kannuja, kun taas toisiin tilanteisiin sopivat parhaiten kannut, joissa on selkeä kaatonokka. Kannun tai karahvin tyyli kannattaa valita siten, että se sopii juuri sinun kattaukseesi. Jotkut kannut tulevat setteinä, joihin kuuluu suoraan yhteensopivat lasit. Myös mahdollisten juojien määrä vaikuttaa paljon siinä vaiheessa, kun mietitään sopivaa kannun tilavuutta - liian pientä kannua joutuu täyttämään koko ajan. Mikäli tapanasi on lisätä esimerkiksi sitruunaviipaleita veteen, on hyvä valita sellainen kannu tai karahvi, että viipaleet eivät pääse tukkimaan kannun kaatonokkaa.

  • Valitse riittävän tilava kannu
  • Valitse malli käytön mukaan

Kannut ja karahvit kätevästi kotiisi

Vesikannut & vesikarahvit on nykyisin helppo tilata verkkokaupasta suoraan kotiin. Tilatessa on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota verkkokauppojen toimitus- ja palautusehtoihin, sillä korkeat postikulut saattavat kuitenkin tehdä halvemmastakin tuotteesta sen kalliimman vaihtoehdon. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan tuotteen, on hintavertailun aika. Löydettyäsi haluamasi tuotteen sinulle sopivasta kaupasta, on sinun helppo lisätä tuote ostoskoriisi ja suunnata kassalle verkkokaupan omilla sivuilla viimeistelemään tilaus. Kaupasta ja tuotteesta riippuen uusi kannusi saattaa tulla sinulle postissa jo muutamassa arkipäivässä.

Siirry alkuun