Wildlife Tiikeri, Mats Jonasson
33,00€
Wildlife Kani, Mats Jonasson
30,00€
Wildlife Hirviperhe, Mats Jonasson
297,00€
Wildlife Elefantti, Mats Jonasson
66,00€
Wildlife Hirvi, Mats Jonasson
92,00€
Wildlife Susi, Mats Jonasson
33,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
ArchitectMade
Blomus
Bloomingville
Broste
Bugatti
Daum
Goebel
Gustavsberg
Hoptimist
House Doctor
Korbo
Kosta Boda
Kähler
Magnor
Mats Jonasson
Nachtmann
Newport
Normann Copenhagen
Oyoy
SELETTI
Skultuna
Swarovski
Tom Dixon
Waterford
Zwilling
Joutsen
Neko
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Poista kaikki suodattimet

Veistokset

350 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Veistokset elävöittävät tilan

Taide tuo sisustukseen toivottua särmää ja eloa. Ennen taideveistoksen ostamista kannattaa pohtia, mihin se sopii parhaiten - missä se tulee kauneimmin esille ja missä sen kunto ei kärsi. Teoksen paikkaa kannattaa toisinaan myös vaihtaa, jotta niihin saa uuden, raikkaamman näkökulman. 

Tuo taide kotiisi

Valitse rakkaimmalle veistoksellesi sellainen paikka, jossa sen karisma saa näkyä. Taideteoksen ei tarvitse olla sävy sävyyn sisustuksen kanssa, vaan sen tarkoitus on tuoda sisustukseen syvällisyyttä, eloa ja kontrastia. Toki taideteoksen värejä voi yhdistää muun huoneen sisustukseen, mutta välillä kannattaa revitellä. Vastavärejä käyttämällä saa hyvin tehokkaita ja toimivia väriyhdistelmiä. 

Oikeaan arvoonsa kauniin veistoksen saa asettamalla sen kohdevalaistuksi. Tällöin se nousee tilassa aivan uuteen asemaan. Kivi- ja pronssiveistokset voi hyvin sijoittaa myös ulos - esimerkiksi pronssi patinoituu kauniisti ulkotiloissa. Kannattaa kokeilla veistoksen sijoittamista epätyypillisiin paikkoihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Se tila, jossa veistos sijaitsee, vaikuttaa merkittävästi siihen, millaisen vaikutelman siitä saa.

Pohdi taidetta ja sitä, mitä siltä haluat. Korkealaatuinen taide on aina investointi, joten käytä sen etsimiseen runsaasti aikaa - kannattaa ostaa mahdollisimman pitkäikäistä taidetta, sellaista, joka puhuttelee todella. Onneksi taiteen etsiminen on nykyään äärimmäisen helppoa netissä esimerkiksi designverkkokaupoissa. Selaa rauhassa ja löydä oma tyylisi.

Materiaalilla on väliä

Veistosta ostaessasi pohdi myös sen materiaaleja. Netissä on tarjolla veistoksia mitä erilaisimmista materiaaleista. Kun taiteen tehtävä on luoda uutta, saattaa materiaalit olla hyvin kummallisia kierrätysmateriaalejakin. Kannattaa miettiä, mitä tila kaipaa. Valkoinen, pelkistetty sisustus saattaa saada tarvittua lämpöä esimerkiksi kauniista puupatsasta. Teräsveistos vuorostaan sopii teollisuushenkiseen, rouheaan sisustukseen. Perinteistä ja romanttista tyyliä rakastava ilahtuu esimerkiksi herkästä lasiveistoksesta tai posliinihahmosta. Tärkeintä on, että veistos ihastuttaa ja puhuttelee. Onko se sitten Oiva Toikan lasilintu, hauska Hoptimist tai arvokas posliinihahmo, sen tiedät vain sinä itse.

Suositeltavaa on myös tehdä veistoksista asetelmia vaikkapa yhdistelemällä ennakkoluulottomasti eri materiaaleja. Vaikkapa puu ja kupari sopivat komeasti yhteen ja ammentavat voimaa viereen asetetusta betoniveistoksesta. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja luo taiteesta taidetta!

Siirry alkuun