Wildlife Poro, Mats Jonasson
62,00€
Wildlife Jääkarhu, Mats Jonasson
46,34€
Wildlife Hirviperhe, Mats Jonasson
274,99€
Wildlife Pingviini, Mats Jonasson
66,01€
Make Up Shoe Veistos, Punainen, Kosta Boda
54,00€
Wildlife Kuutti, Mats Jonasson
152,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
ArchitectMade
Bloomingville
Ernst Kirchsteiger
Goebel
Hardanger
Hoptimist
House Doctor
Korbo
Kosta Boda
Mats Jonasson
Nachtmann
Newport
Normann Copenhagen
Seletti
Skultuna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Poista kaikki suodattimet

Veistokset

110 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Veistokset elävöittävät tilan

Taide tuo sisustukseen toivottua särmää ja eloa. Ennen taideveistoksen ostamista kannattaa pohtia, mihin se sopii parhaiten - missä se tulee kauneimmin esille ja missä sen kunto ei kärsi. Teoksen paikkaa kannattaa toisinaan myös vaihtaa, jotta niihin saa uuden, raikkaamman näkökulman. 

Tuo taide kotiisi

Valitse rakkaimmalle veistoksellesi sellainen paikka, jossa sen karisma saa näkyä. Taideteoksen ei tarvitse olla sävy sävyyn sisustuksen kanssa, vaan sen tarkoitus on tuoda sisustukseen syvällisyyttä, eloa ja kontrastia. Toki taideteoksen värejä voi yhdistää muun huoneen sisustukseen, mutta välillä kannattaa revitellä. Vastavärejä käyttämällä saa hyvin tehokkaita ja toimivia väriyhdistelmiä. 

Oikeaan arvoonsa kauniin veistoksen saa asettamalla sen kohdevalaistuksi. Tällöin se nousee tilassa aivan uuteen asemaan. Kivi- ja pronssiveistokset voi hyvin sijoittaa myös ulos - esimerkiksi pronssi patinoituu kauniisti ulkotiloissa. Kannattaa kokeilla veistoksen sijoittamista epätyypillisiin paikkoihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Se tila, jossa veistos sijaitsee, vaikuttaa merkittävästi siihen, millaisen vaikutelman siitä saa.

Pohdi taidetta ja sitä, mitä siltä haluat. Korkealaatuinen taide on aina investointi, joten käytä sen etsimiseen runsaasti aikaa - kannattaa ostaa mahdollisimman pitkäikäistä taidetta, sellaista, joka puhuttelee todella. Onneksi taiteen etsiminen on nykyään äärimmäisen helppoa netissä esimerkiksi designverkkokaupoissa. Selaa rauhassa ja löydä oma tyylisi.

Materiaalilla on väliä

Veistosta ostaessasi pohdi myös sen materiaaleja. Netissä on tarjolla veistoksia mitä erilaisimmista materiaaleista. Kun taiteen tehtävä on luoda uutta, saattaa materiaalit olla hyvin kummallisia kierrätysmateriaalejakin. Kannattaa miettiä, mitä tila kaipaa. Valkoinen, pelkistetty sisustus saattaa saada tarvittua lämpöä esimerkiksi kauniista puupatsasta. Teräsveistos vuorostaan sopii teollisuushenkiseen, rouheaan sisustukseen. Perinteistä ja romanttista tyyliä rakastava ilahtuu esimerkiksi herkästä lasiveistoksesta tai posliinihahmosta. Tärkeintä on, että veistos ihastuttaa ja puhuttelee. Onko se sitten Oiva Toikan lasilintu, hauska Hoptimist tai arvokas posliinihahmo, sen tiedät vain sinä itse.

Suositeltavaa on myös tehdä veistoksista asetelmia vaikkapa yhdistelemällä ennakkoluulottomasti eri materiaaleja. Vaikkapa puu ja kupari sopivat komeasti yhteen ja ammentavat voimaa viereen asetetusta betoniveistoksesta. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja luo taiteesta taidetta!

Siirry alkuun