Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Demeyere
Dualit
Electrolux
Kenwood
Krups
Le Creuset
OBH Nordica
PHILIPS
Smeg
Stelton
Bosch
Braun
Champion
Emerio
Melitta
Severin
Tristar
Wilfa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Vedenkeittimet

56 tuotetta 6 kaupasta

Vedenkeitin arkea helpottamaan

Paljon teetä juovan kannattaa ehdottomasti hankkia kotiinsa vedenkeitin. Vedenkeittimessä vesi kiehuu huomattavasti nopeammin kuin liedellä ja energiaakin kuluu rutkasti vähemmän. Vedenkeittimestä voi olla arvaamatonta hyötyä myös ruuanvalmistuksessa, sillä monasti kiehuvaa vettä pitäisi saada äkkiä tai kaikki levyt ovat varattuja. Vedenkeitintä valitessa kannattaakin panoastaa tilavuudeltaan reilun kokoiseen malliin, sillä usein saattaa tarvita kerralla ison määrän kuumaa vettä.

Hintavertailu auttaa löytämään edullisimman

Netissä keittimiä on helppo vertailla. Vedenkeittimiä löytyy netistä sekä niin sanottuja perusmalleja ilman erityisiä lisäominaisuuksia että hieman kalliimipia keittimiä, joissa esimerkiksi veden lämpötilaa pystyy säätämään. Oikea lämpötila on tärkeää erityisesti teen valmistuksessa, sillä eri teelaadut vaativat hieman eri lämpöistä vettä. Kiehuvan kuuma 100-asteinen vesi ei ole missään nimessä paras vaihtoehto teelle, eikä myöskään pressopannussa valmistettavalle kahville. Muun muassa Krupsin Pittsburgh vedenkeittimestä löytyy viisi eri lämpötilavaihtoehtoa ja lisäksi vielä lämpinäpitotoiminto - keitin siis myös pitää veden halutun lämpöisenä.

Alessi on yksi halutuimmista

Monet haluavat vedenkeittimeltä lisäksi myös tyyliä. Toisen silmää miellyttävät värit, toisen taas viileä teräs. Keittiövälineiden designikonina voidaan pitää italialaista Alessia, joka valmistaa myös montaa erilaista vedenkeitintä ja tyypillisesti teräksisiä. Alessilta löytyy niin sähköisiä vedenkeittimiä kuin liedellä kuumennettavia vesipannuja. Tunnettuja ovat Alessin Birds ja T Rex -keittimet, joiden nokasta löytyvät eläimet viheltävät, kun vesi kiehuu pannussa.  Myös Le Creusetin mallistosta löytyy liedellä käytettäviä keittimiä, joita värejä rakastavan henkilön kannattaa ehdottomasti harkita - pannut kun on emaloitu upean kirkkailla väreillä. Värikkäitä sähköisiä keittimiä löytyy mm. Bodumilta ja OBH Nordicalta.

Siirry alkuun