Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Airam
Belid
Bloomingville
CableCup
Design House Stockholm
Fatboy
Ferm Living
Flos
Frama
Globen
Herstal
House Doctor
Le Klint
Mats Jonasson
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
PHILIPS
PR Home
Plumen
Secto Design
Star Trading
TALA
Vita
Watt & Veke
Aneta
Ellos
Luceplan
Magic
Me
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Valaisintarvikkeet

1637 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Valaisintarvikkeet joka tarpeeseen

Valaisimien asentaminen ei ole aina ihan yksinkertaista ja suoraviivaista puuhaa, vaan vaatii toisinaan perehtymistä asiaan. Onneksi netistä on saatavissa käytännössä kaikenlainen valaisintarvike, mitä kuvitella saattaa: valonlähteet, varjostimet, johdot ja lamput. 

Lampunvarjostimet jokaiseen tyyliin

Joskus ei tarvitse ostaa koko valaisinta, vaan riittää pelkän lampunvarjostimen uusiminen. Lampunvarjostamisen ostaminen tulee usein koko valaisinta edullisemmaksi vaihtoehdoksi. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi kaunis ja herkkä Alex lampunvarjostin Watt & Vekeltä. Varjostin on valmistettu rautalangan pätkistä. Kaunis Asymmetric lampunvarjostin House Doctor on oiva valinta sellaiselle, joka haluaa trendikkään kuparinvärisen lampunvarjostimen. 

Lamput ja johdot kätevästi netistä

Lampuissa on lukemattomia vaihtoehtoja, ja niiden kannassa tulee pohtia, millaista lamppua etsii. Vanhat hehkulamput ovat pitäneet sitkeästi suosionsa lämpimyytensä ansiosta. Niiden tilalle on kuitenkin tulossa mm. ledit ja halogeenit. Esimerkiksi koristeellinen halogeeni hehkulamppu on hyvä vaihtoehto, joka antaa lämpimän ja mukavan valon ja jonka voi tarvittaessa himmentää.

Energiansäästölamput ovat hyvä ja ekologinen vaihtoehto. Esiemrkiksi Plumen on kauniisti muotoiltu energiansäästölamppu, joka ei lampunvarjostinta kaipaa. Ekologinen Plumen kuluttaa 80 % vähemmän energiaa ja kestää kahdeksan kertaa kauemmin kuin tavallinen hehkulamppu. 

Nykyään entistä suositumpaa on jättää lampunvarjostin kokonaan pois. Tyylikäs ja hauska valaisin on yhdistää pirteänvärinen johto esimerkiksi ylisuureen lamppuun. Nykyään netistä saa monenlaisia eri lamppuja jo sinänsä hauskan näköisinä, samoin johtojen valikoimat ovat valtavat: niitä saa eri värisinä ja eri kuvioisina. Käytä mielikuvitustasi ja kokoa mieleisesi valaisin!

Valonlähteenä voi toimia perinteisen lampun sijaan myös valonauha. Sellainen on esimerkiksi Star Tradingin Bukett, joka tuo nopeasti tunnelmallista ilmettä kotiin. Se sopii esimerkiksi ruukkuun tai vaasiin taikka vaikka kirjahyllyyun kiedottuna. Toinen kaunis vaihtoehto Star Tradingiltä on Noah Marin lasipallo, joka tuo kodikasta, merellistä tunnelmaa esimerkiksi ripustettuna ikkunaan tai kylpyhuoneeseen. 

Siirry alkuun