Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Airam
Alessi
Artek
Artemide
Atelje Lyktan
Belid
Blomus
Bloomingville
CableCup
Design House Stockholm
Design by Grönlund
Doctor Design
Eva Solo
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Fritz Hansen
Georg Jensen
Globen
Graypants
Gubi
Hay
Hem
Herstal
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Innolux
Jielde
Kartell
Klong
Kotonadesign
Koziol
Le Klint
Lightyears
Louis Poulsen
Lundia
Luxo
Magis
MarkSlöjd
Mats Jonasson
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
PHILIPS
PR Home
Pandul
Petite Friture
Plumen
Rosendahl
Rosenthal
Secto Design
Seletti
Showroom Finland
Star Trading
Stelton
TALA
Tom Dixon
Tunto
Umbra
VERPAN
Verner Panton
Vita
Vitra
Watt & Veke
Aneta
Ara
Decode
Ellos
Lee
Lofty
Luceplan
Mac
Magic
Mater
Me
Milla
Moomin
Move
Nuance
Olivia
Oluce
Opa
Pioni
Sand
Sessak
Tonfisk
Tradition
Violetta
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Valaisimet

8050 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Design valaisimet

DesignvalasimetValaisimien valinta kotiin on joskus haastavaa. Erityisesti design valaisimia etsivä joutuu miettimään, mistä löytää haluamansa valaisin. Internetissä toimivat design valaisimia myyvät verkkokaupat ovat tulleet tässä asiassa suureen tarpeeseen. Valaisimet ovat erikoisala, joita ei normaaleissa liikkeissä yleensä kovin suuria valikoimia löydy.
 

Valaisin sisustuselementtinä

Design valaisin on tärkeä kodin sisustuselementti, joiden hankinta tänä päivänä on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin. Valaisimia käytetään yleensä pitkään, joten laadukkaan design valaisimen valinta kotiin on kannattava sijoitus. Oikealla valaisimella voit korostaa sisustusta ja saat kotiisi haluamasi ilmeen. Suomen pitkänä pimeänä talvena design valaisimet pääsevät oikeuksiinsa.

Valasin verkkokaupasta

Netissä toimii useita design valaisimiin erikoistuneita verkkokauppoja. Niistä löydät todella laajat valikoimat kaiken tyyppisiä valaisimia ja design lamppuja. Tunnettujen suunnittelijoiden klassiset kattovalaisimet, plafondit ja 2000-luvun modernit uutuudet löytyvät helposti verkkokauppojen valikoimista. Design valaisimien etsiminen ja vertailu käy nopeasti ja vaivattomasti nettikauppojen sivustoja selaten. Et ole sidottu normaalien myymälöiden aukioloaikoihin ja usein rajallisiin valikoimiin, vaan voit tutustua tarjontaan silloin kun sinulla on aikaa. Asuinpaikastasi riippumatta sinulla on käytössäsi kaikki design lamppuja myyvien verkkokauppojen valikoimat: tätä ei vielä viime vuosituhannella olisi moni voinut kuvitellakaan. Internet antaa jokaiselle mahdollisuuden sisustaa kotinsa juuri niin kuin itse haluaa, koska valaisimet, huonekalut ja muut sisustuselementit löytyvät nettikaupoista. Erittäin positiivista on myös se, että hintataso netistä ostettaessa on usein hyvinkin kohtuullinen.

Haetpa sitten suomalaisten suunnittelijoiden valaisimia, tanskalaisia design lamppuja tai pitkään kaipaamaasi klassista pöytävalaisinta, verkkokaupoista löydät ne kaikki. Netissä toimivat design valaisimia myyvät liikkeet kuten Laatuvalaisin, Finnish Design Shop, Room21 tai Scandinavian Design Center palvelevat sinua ammattitaidolla valaisinasioissa. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja valaisimista tai niiden valinnasta henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta. Löydettyäsi sopivan design lampun, maksat sen kätevästi ja turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla. Muutaman päivän kuluttua tilauksesi toimitetaan suoraan kotiisi asuinpaikastasi riippumatta. Kätevää, eikö totta?

Klassikot ovat syystäkin klassikoita

Tutustu näihin design valaisimiin. Klassiset Eero Aarnion, Yki Nummen, Secton, Flosin tai Artekin valaisimet pysyvät muodissa vuodesta toiseen. Design valaisimet viimeistelevät kodin ilmeen juuri omannäköiseksi. Päivittäin käytettävät valaisimet kuuluvat sisutuksen näkyvimpiin osiin, ja niinpä niihin kannattaa panostaa. Nettikauppojen valikoimia tutkimalla, vertailemalla laatuja ja värejä sekä tietenkin hintoja voit valita juuri ne valaisimet joista olet aina haaveillut. Sinun ei tarvitse kuluttaa vapaapäiviäsi kaupoissa kiertelyyn, joihin mahdollisesti joutuisit matkustamaan pitkiäkin matkoja, kun internet tuo koko valikoiman suoraan kotiisi. Talonrakennusvaiheessa tai sisustusta uusittaessa netin verkkokaupat ovat mainio apu suunnitteluun ja hankintojen tekemiseen. Jo pelkästään valikoimien tutkiminen, nähdäkseen minkälaisia tuotteita ja design valaisimia löytyy, on todella mielenkiintoista ja palkitsevaa. Netistä löytyy tuotteita, joista et edes tiennyt aikaisemmin, mutta jotka saattavat olla juuri se piste iin päälle viimeistelemään kotisi sisutuksen täydelliseksi. Upeat kattovalaisimet, kristallikruunut, design lamput pöydälle tai työhuoneeseen ovat kestävä ja pitkäaikainen hankinta. Valaistuksella saa kodin ilmettä muutettua hetkessä, ja Suomen oloissa valaisimia ei voi koskaan olla liikaa. Pitkät pimeät talvi-illat vaativat valoa, ja illalla on mukava istahtaa nojatuoliin lukemaan tyylikkään jalkalampun juurelle tai sytyttää tunnelmalliset kohdevalot. Ruokasalin design lamput viimeistelevät kalustuksen ja yöpöytien tyylikkäät design lamput tekevät makuuhuoneesta rauhallisen lepopaikan. Älä turhaan tyydy perusmalleihin, kun nettikaupoista voit hankkia ajattomat design valaisimet helposti, nopeasti ja edullisesti. Netin valtavista valikoimista löytyy taatusti ne täsmälleen sopivat lamput kaikkiin kotisi tiloihin olipa kyseessä sitten pieni kerrostalohuoneisto, omakotitalo, vapaa-ajan asunto tai perinteinen maalaistalo.

 

  • Design valaisimet voi hankkia helposti nettikauppojen valikoimista
  • Klassikkolamput ja kuuluisien suunnittelijoiden luomukset asuinpaikasta riippumatta suoraan kotiin
  • Verkkokaupoissa valtavat valikoimat design lamppuja edulliseen hintaan

Valaisimet tuovat kotiin tunnelmaa

On taas se aika vuodesta, kun illat pimenevät - aina vain aikaisemmin. Mitä lyhyemmäksi valoisa aika käy, sen suurempi merkitys on kodin valaistuksella, niin ulkona kuin sisällä. Valaistus onkin merkittävä osa sisustusta etenkin suomalaisissa kodeissa, jotka joutuvat joka vuosi kamppailemaan pimeän talven läpi pitkälle keinovalaisimien turvin.

Valo on yhtä tärkeä sisustuselementti kuin tila, väri tai materiaali. Luonnonvalo on elämänehto, mutta kun se käy vähiin, valoa voidaan onneksi jatkaa tehokkaalla tai tunnelmallisella keinovalaistuksella tarpeen mukaan. Tyylikkäät valaisimet saa helpoiten kotiaan ilahduttamaan tilaamalla ne netistä.

Valaistuksen suunnittelu omien tarpeiden mukaan

Valaistuksen suunnittelun voi aloittaa vaikka kuvittelemalla tilan ensin ihan pimeäksi, sitten pohtimalla, missä valoa tarvitaan ja minkä tyyppisenä. Suositeltavaa on valita kotiin sekä tehokas valaistus että tunnelmavalaistus. Niimpä valaistusta voi vaihdella aina fiiliksen ja tarpeiden mukaan. 

Valaistuksen laatuun kannattaa panostaa. Näyttävä designvalaistus saattaa olla hyvin merkittävä sisustuksellinen tekijä, vaikkapa koko tilan keskipiste. Panostamalla kauniiseen designvalaisimeen voi saada koko huoneeseen laadukkaan ja hyvän tunnelman. Lisäksi oikeanlainen valaistus saa värit toistumaan oikean sävyisinä. Sopiva valaisin toimii harmoniassa muun sisustuksen kanssa. 

Valaistus kannattaa pohtia omien tarpeiden mukaan. Onko energiansäästö ensiarvoisen tärkeää? Tarvitsenko tehokasta yleisvalaistusta esimerkiksi tiettyihin töihin, vai rakastanko rentoilua tunnelmavalaistuksessa? Myös sisustusta kannattaa pohtia tarkasti yhteistyössä valaistuksen kanssa: esimerkiksi rouheasta tehosteseinästä voi saada entistä komeamman tekstuurin näyttävän valaistuksen avulla. Panostamalla vaikkapa sisustukselliseen pöytävalaisimeen, joka jo sinänsä toimii hienosti sisustuselementtinä, ja suuntaamalla se huoneen tärkeintä kiintopistettä kohden, tämä tärkein kohta saadaan nousemaan aivan uudenlaiseen asemaan. 

Valaisimet näppärästi netistä

Valaisimen valinta ei ole ollenkaan helppoa, vaan sen valinta vaatii monenlaista pohdintaa edellä mainittujen lisäksi. Onneksi tässäkin asiassa meitä auttaa netti - netistä löytyy paitsi tietoa valaistuksesta niin valtavat määrät eri kauppoja, joista valaisimia voi tilata. Netin designkaupoista voi löytää legendaaristen suomalaisten muotoilijoiden kauniita klassikoita, nuorten suunnittelijoiden raikkaita uutuuksia tai romanttisia yksilöitä - jokaiselle makunsa mukaan. Tärkeintä on, että valaistukseen panostaa, onhan sillä merkittävä osuus siinä, miten jaksamme talven yli. Siis tilaa valaisimet netistä, valaise kotisi fiiliksen mukaan ja nauti!

Siirry alkuun