Designkaupat netissä

Tyylikäs vahakangas pelastaa perheen arjen

Vahakangas herättää useissa vastenmielisiäkin tuntemuksia, mutta etenkin pienten lapsen arjessa se on varsinainen pelastus. Vahakangas on äärimmäisen helppoa pitää puhtaana, ja lisäksi se suojaa pöytää tehokkaasti kolhuilta. Vahakangasta käyttämällä säästää paitsi rahaa niin huomattavasti aikaa, kun siivoaminen nopeutuu merkittävästi. Eikä vahakankaan todellakaan tarvitse olla ruma - tsekkaa vain netin upeat valikoimat vahakankaita, niin vakuutut, että se voi olla todellinen sisustuselementti!

Näyttävä ja käytännöllinen valinta

Vahakankaita löytyy jokaisen sisustustyyliin sopivana. Jos maalaisromanttinen tai ylellinen tyyli on sinun juttusi, valitse vaikka mustavalkoinen Aleksanteri-vahakangas, joka on tyylikäs, runsas ja koristeellinen. Apple-vahakangas Almedahlsilta vuorostaan tuo lämpöistä, syksyistä tunnelmaa kotiin. Vanhan ajan tunnelmaa löytyy vuorostaan yksinkertaisesta ja tyylipuhtaasta Bukett-vahakankaalta, joka löytyy Boel & Janin valikoimista. Vahakankaita on niin runsaasti saatavilla, että niitä voi vaihtaa fiiliksen ja sisustuksen mukaan vaikka päivittäin.

Marimekkoa ja Vallilaa myös vahakankaana

Marimekon ja Vallilan supersuositut kuviot sopivat erinomaisesti myös vahakankaisiin. Älä aristele, vaan koristele pöytäsi tyylikkäästi Vallilan Lumi-vahakankaalla, jonka on suunnitellut Riina Kuikka. Heitä marraskuisena päivänä Marimekon supersympaattinen Pieni Purnukka-vahakangas pöydällesi, niin harmaa päivä on takuulla pelastettu!

Siirry alkuun