Designkaupat netissä

Valaisimet luovat tunnelmaa syksyn pimeyteen

Valaisimet luovat tunnelmaa syksyn pimeyteen

Valaisimet syttyvät syksyn pimenevissä illoissa ja tunnelmaa luodaan myös kynttilöillä. Valo ja tunnelma ovat tärkeitä kodin ja sisutuksen elementtejä, jotka korostuvat erityisesti syksyllä ja talvella. Kesän jälkeen alkaa yleensä sisustamisessa jälleen uusi aika, kun ulkoilut jäävät vähemmälle ja kotona halutaan viihtyä paremmin. Designkaupat.fi suositteleekin tutustumaan syksyn 2019 valaisimiin ja hakemaan sopivaa valoa jokaiseen huoneeseen.

Valaisin voi lisätä jaksamista ja hyvinvointia

Kirkasvalolamput ja sarastusvalot helpottavat oman energiatason säätelyä. Sarastusvalo auttaa heräämään myös valon lisääntymisen muodossa, kun pimeä huone alkaa valaistua lempeästi, pikku hiljaa. Syksyn pimeissä aamuissa voi olla välillä liikaa silmille ja mielelle hypätä säkkipimeästä loisteputkien valoon. Kirkasvalolamppu on hyvä lisä esimerkiksi omalle työpisteelle, missä valo pitää virkeänä päivän, eikä nuuruava olo seuraa mukana. Monet kirkasvalolamput ovat malliltaan pöytälamppuja, mutta mukana on myös riippuvalaisimia. 

Virva on Iittalan uusi tunnelmavalaisin

Iittalan uusin tunnelma-valaisin Virva on Ruotsalaisen muotoilijan Matti Klenellin suunnittelema. Suupuhalletusta lasista valmistettu valaisin on tukevalla metallijalustalla ja kuvun pinnassa on mielenkiintoinen kohokuvio. Tunnelmallinen valo levittäytyy Virvan joka puolelle. Virva-valaisinta on saatavana pellavan värisenä sekä tummanharmaana. Virva sopii erinoimaisesti pöytälampuksi, yöpöydälle tai vaikkapa ikkunanlaudalle. Virva on saanut inspiraationsa virvatulista, jotka ovat syrjäseuduilla ilmestyviä tulipalloja tai valonlähteitä, joiden on tiedetty tuovan onnea näkijälleen. (Kuva Iittala) 

 

House Doctorin DIY valaisin on nykypäivän kritallikruunu

Lasi ja kristalli ovat tunnetusti olleet olohuoneen helmiä ja tuoneet arvokkuutta huoneeseen, jossa on seurusteltu ystävien kanssa tai oman perheen kesken. House Doctorin DIY valaisin muodostuu kahdestatoista isosta lasipallosta, jotka ovat yhdessä nipussa ja yhdistetty mustaan kangasjohtoon. DIY valaisin on näyttävä myös ilman valoa, mutta valon se levittää myös mielenkiintoisella tavalla joka puolelle. Jos kristallikruunu tuntuu liian pramealta, niin DIY istuu hyvin myös skandinaaviseen sisustukseen tuoden siihen kuitenkin ripauksen juhlaa. 


Takaisin
Siirry alkuun