Iittalan uusi designyhteistyö poiki upean kokonaisuuden

Iittalan uusi designyhteistyö poiki upean kokonaisuuden

23.02.2016

Iittalan ja japanilaisen muotisuunnittelija Issey Miyaken historiallinen yhteistyö poiki ainutlaatuisen kokoelman kauniita ja käytännöllisiä designesineitä. Yhteistyö osoittaa, kuinka täydellisesti suomalainen ja japanilainen muotoilu sopivat yhteen!

 

Pehmeitä, usvaisia sävyjä, raikkaita, luonnollisia muotoja, suomalaista luontoa, japanilaisia origameja... Kaikkea tätä on uusi
Iittala X Issey Miyake sisustuskokoelma, joka koostuu posliinisista ja lasisista mukeista, lautasista, vadeista, kynttilälyhdyistä, maljakoista sekä kodin tekstiileistä, kuten tyynynpäällisistä, servieteistä ja tableteista. Kokoelmassa on yhteensä 30 tuotetta.

 

Kokoelman sävyt ovat herkkiä ja murrettuja harmaita, vihreitä, vaaleanpunaista sekä mustaa. Jokainen kokoelman osa on persoonallinen ja itsessään upea, mutta yhdessä astiat ja tekstiilit luovat sen vaikutelman, mikä niillä on varmasti tarkoituskin. Pienet lautaset ovat kuin hauska pieni kivipolku metsässä, servetit kuin upeita pelkistettyjä kukkia ja utuinen vaaleanpunainen antaa aavistuksen Japanin keväästä kirsikankukkineen. Kokoelmassa on aavistus luksusta, mutta nykypäivän modernin ihmisen makuun. Toisaalta se on arkisen yksinkertainen.


Iittala X Issey Miyake brändiyhteistyö on ensimmäinen laatuaan Iittalalla. Yhteistyö aloitettiin jo neljä vuotta sitten, ja kokoelma on lanseerattu ja esitelty helmikuun alussa. Yhteistyö osoittaa, kuinka täydellisesti suomalainen ja japanilainen muotoilu sopivat yhteen, vaikka ovat täysin eri puolilta maailmaa. Vähäeleisyys, selkeys, puhtaus ja hillitty leikkisyys kumpuavat molempien maiden muotoilukulttuurista.

 

Uudet upeat tuotteet löydät Iittalan verkkokaupasta, esimerkiksi täältä.


Takaisin

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun