Designkaupat netissä

Black Friday shoppailupäivänä kannattaa hankkia designostokset

Black Friday shoppailupäivänä kannattaa hankkia designostokset

Huomenna perjantaina kannattaa rynnätä ostoksille myös designkauppoihin, sillä Black Fridayna on luvassa huikeita tarjouksia nyt myös Suomessa. Yhdysvalloista tuttu kova myyntipäivä on viimein tulossa Suomeenkin rytinällä.

Black Friday on Yhdysvalloissa kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka on tavallisesti vapaapäivä. Black Friday on Yhdysvalloissa vuoden kovin yksittäinen myyntipäivä, ja siihen satsataankin mielettömästi.

Kansainväliset verkkokaupat toivat Black Fridayn Suomeen joitakin vuosia sitten. Erityisesti kodin elektroniikassa Black Fridayn merkitys on suuri. Tänä vuonna näyttävästi on päivään satsannut ainakin Gigantti, jonka tavoitteena oli Yle Uutisten mukaan vaatimattomasti vuoden kovin myyntipäivä.

Kaupan Liitossa kuitenkin vielä tyynnytellään intoa, sillä siellä ei uskota Black Fridayn ajavan vielä Suomessa läpi niin kovasti. Täällä uskotaan edelleen enemmän joulun jälkeisiin alennusmyynteihin. Toisaalta varsinkin nettikaupassa Black Fridayn ja koko sen jälkeisen viikonlopun merkitys joulukaupan aloittamisessa kasvaa koko ajan. Design- ja sisustuskaupoissakin on perjantaina ja koko viikonlopun ajan erittäin hyviä tarjouksia, joita tuskin kannattaa ohittaa, jos mielii designtuotteita pukin konttiin hankkia.


Takaisin
Siirry alkuun