Designkaupat netissä

Marimekolla katetaan kesä!

Marimekolla katetaan kesä!

Marimekon astioiden ja sisustustavaroiden ihanat kuosit ja design ihastuttavat suomalaisia vuodesta toiseen. Erityisesti kesällä Marimekko herää eloon, sillä Marimekon värikkäitä vaihtoehtoja tarjoillaan sisustuslehtien ja -blogien ideavinkeissä jatkuvasti.

Tänä kesänä Marimekolla ei oikeastaan ole juuri mitään uutta, sillä uusi mallisto on tulossa vasta syksyllä. Muutaman kesän takainen Sääpäiväkirja on kuitenkin yksi Marimekon parhaista kuoseista aikoihin: kuosissa on luovaa raikkautta, nimensä mukaista luonnollisuutta, joka on nyt muutenkin sisustuksessa huudossa. Sääpäiväkirja-sarjan astiat ovat kuin yksittäisiä taideteoksia tai designesineitä, joita voi ripustaa tauluksi seinälle.

Tämän kesän ihastuttavimmat väripläjäykset ovat myös esimerkiksi Ruutu-unikko, joka tuo yksinkertaisesti klassikkokuosin uudelle vuosikymmenelle.

Myös uudet kuosit Sitruunaruoho ja Merivuokko ovat ihanan raikkaita kesäisiin kattauksiin. Pienet tarjottimet, keittiöpyyhkeet ja tyynynpäälliset ovat myös loistavia tuliaisia mökille tai kesävierailulle mentäessä.

Kuvat Marimekon verkkokaupasta. Katso lisää ideoita Marimekon verkkosivuilta.

Marimekon tuotteita saa muun muassa Stockmannin verkkokaupasta, jonne voit hyödyntää myös voimassaolevat alennuskoodit! Katso onko alennuskoodeja juuri nyt.


Takaisin
Siirry alkuun