Designkaupat netissä

Nyt nahka halutaan vaaleana designesineissä

Nyt nahka halutaan vaaleana designesineissä

Tämän hetken ykköstrendi on vaalea nahka. Sitä nähdään sekä vaatteissa, asusteissa että sisustuksessa kuin designesineissäkin. Mikä on sinun suosikkisi?

Nude ja mahdollisimman luonnollinen linja on ollut pitkään muodissa niin meikkauksessa, pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Luonnolliset, vaaleat puupinnat, luonnon materiaalit ja sävyt verhoissa, matoissa ja sisustuskankaissa tekevät juuri sen ihanan raikkaan ilmeen, jota nyt sisustuksessa tavoitellaan. Tämä kaikki viimeistellään vihreillä luonnollisilla huonekasveilla.

Ilmiselvä jatkumo tähän trendiin on vaalea nahka, joka nyt on tullut sisustukseen uusimpana trendinä. Vaalea, aito nahka jatkaa omalta osaltaan sisustuksen luonnollisuutta raheissa, nojatuoleissa, lehtikoreissa sekä pienissä yksityiskohdissa, kuten kukkaruukun naruissa tai säilytyskotelon kannessa.

Vaalea aito nahka ei tietysti ole mikään edullisin mahdollinen materiaali, mutta pitkäikäisenä se ansaitsee hintansa kyllä takaisin. Nahka kun ei ole mikään kertakäyttöinvestointi.

Fermlivingin säilytystikkaat ovat sisustuksen hauska yksityiskohta! 210€, Formverk.

Iso kuva: By Lassenin nahkainen Saxe-nojatuoli 1399€, Formverk.

 


Takaisin
Siirry alkuun