Designkaupat netissä

Kokeile designtuotetta kotonasi - virtuaalisesti

Kokeile designtuotetta kotonasi - virtuaalisesti

Designkalusteet ja tuotteet ovat kallis investointi. Mitä jos esine ei sovikaan kotiin? Voiko esineen tai kalusteen palauttaa verkkokauppaan? Kokeilemalla varmistat, sopiiko esine kotiisi!

Finnish Design Shop on lanseerannut nerokkaan virtuaalisen huonekalujen ja designesineiden sovitusohjelman, Sayduckin. Ohjelma toimii kuin virtuaaliset sovituskopit vaatekaupan puolella: tabletille ladattavalla sovelluksella otat ensin kuvan huoneesta, johon esine on tulossa. Kaluste tai esine sijoitetaan kuvaan ja skaalataan sopivaksi virtuaalisesti. Nerokasta!

Sovelluksessa on helppo vaihtaa virtuaalisesti esineen väriä ja etsiä muuhun sisustukseen sopiva väri. Esimerkiksi erilaisia tuoleja tai sohvapöytiä voi sovittaa helposti olohuoneen sohvaan ja muuhun sisustukseen sopivaksi. Kuvaa ja tuotetta voi sitten katsella eri kulmilta.

Huono puoli sovelluksessa on se, että vain harvat Finnish Design Shopin tuotteet on aktivoitu tähän sovellukseen, siten sovitus- ja kokeilumahdollisuudet ovat vielä aika suppeat. Mutta idea on loistava ja tulevaisuudessa varmasti sitä tullaan käyttämään verkkokaupassa paljon! Mikä olisikaan hauskempaa kuin sovittaa kaikkia maailman ihania designtuotteita omaan kotiin! Sovellus on siis myös erinomainen haaveilun väline.

Katso sovelluksesta lisää täältä.


Takaisin
Siirry alkuun