Designkaupat netissä

Nämä ovat suomalaisten designsuosikit!

Nämä ovat suomalaisten designsuosikit!

Myös uudet designkalusteet ovat tulleet designklassikoiden rinnalla tutuksi monessa suomalaiskodissa. Klassikot ovat usein suomalaisia, mutta uutuudet tulevat Tanskasta.

Designkalusteet ovat tulleet varsinkin nuorissa trenditietoisissa suomalaiskodeissa tutuksi viime vuosina. Design-klassikoiden, kuten Octo-valaisimien ja Artekin tuolien, rinnalla ovat suomalaiskodeissa löytäneet paikkansa monet uutuudet. Näistä suosituimpia lienee Kartellin monikäyttöinen Combonibili-säilytyskaluste.

Tanskalaismerkit Hay ja Muuto ovat vieneet suomalaisten sydämet. Useat hittituotteet ovat levinneet laajasti varsinkin sisustusblogien kautta ja sitä kautta päätyneet monien kotisisustajien hankintalistalle. Suosikkeja ovat Muuton Dots-ripustimet, Hayn tarjotinpöytä ja String-hylly sekä About a Chair tuolisarja. Hay ja Muuto ovat erityisen suosittuja Finnish Design Shopissa, selviää MTV3 tekemässä haastattelussa.

Myös suomalaisia on uusien suosikkien listalla: muutaman vuoden takaiset Iittalan uutuuskalusteet Vakka ja Aito ovat saaneet erittäin innostuneen vastaanoton.  

Stockmannilla kestosuosikkeja ovat Iittalan Teema-asiasto ja Essence-lasit, Fiskarsin sakset ja Jalo-palovaroittimet.


Takaisin
Siirry alkuun