Designkaupat netissä

Syksyn valaisindesignissa on kodikkuutta

Syksyn valaisindesignissa on kodikkuutta

Tämän syksyn uutuusvalaisimissa on yksinkertaista ja tyylikästä designia, rosoista kierrätyshenkeä ja kodikasta tunnelmaa. Yksinkertaisimmissa valaisimissa pelkkä valo tekee designin.

Tämän syksyn valaisinmuoti ammentaa hyvin pitkälle luonnosta. Designissa luonnon elementit näyttelevät isoa osaa: esimerkiksi BoConseptin kuparivalaisin on kuin käpy. Puuta sen sijaan on valaisimma käytetty viime vuosina valtavasti, jopa varjostimissa.

Romu kierrättyy hyvin erityisesti valaisimissa. Romusta voi toki luoda itsekin kaikenlaista, mutta TrashDesignia saa myös designliikkeistä valmiina. Valaisimissa esimerkiksi vanhoista pesukoneen rummuista tehdyt upeat valaisimet ovat roskadesignia parhaimmillaan!

Syksyllä valoilla tekee mieli tehdä tunnelmaa. Tunnelman luomiseen ei kuitenkaan välttämättä tarvita designvalaisinta, vaan vanha uskollinen, rautakaupoistakin löytyvä roikkalamppu palvelee hyvin asiansa. Pääasia on, että valonlähde sijoitetaan tarpeeksi alas ja kohdistetusti korostamaan jotakin kohtaa sisustuksessa. Unohdetaan yleisvalo ja keskitytään kohdevaloihin.

Lähempänä joulua voi toki alkaa jo asentamaan erilaisia joulu/kaamosvaloja paikoilleen. Varsinkin pihalle niitä kannattaa laittaa jo hyvissä ajoin kaamosta torjumaan!


Takaisin
Siirry alkuun