Designkaupat netissä

Koti nopeasti raikkaaksi ja uudeksi - 7 vinkkiä

Koti nopeasti raikkaaksi ja uudeksi - 7 vinkkiä

Kyllästyttääkö koti ja sen sisustus, etkä kuitenkaan jaksa ryhtyä isompaan remonttiin tai kalliisiin designhankintoihin? Pienillä yksityiskohdilla kotiin saa nopeasti uutta ja raikasta ilmettä.

Pienellä rahalla ja vaivalla kodin ilmettä voi uudistaa nopeasti. Good Housekeepeng lehti kokosi nopeita ja näppäriä sisustusvinkkejä, joilla kodin ilme uudistuu hetkellä.

1. Vaihda verhot. Olohuoneen verhoilla on valtava vaikutus koko tilan sisustukeen ja ilmeeseen. Vaihda kesän tullen keveät, valoa paljon läpäisevät verhot. Nämä ovat paitsi raikkaat myös edulliset verrattuna esimerkiksi painaviin plyyssiverhoihin.

2. Sisusta materiaaleilla. Jos et halua vaihtaa väriä sohvatyynyillä, vaihda materiaalia. Osta villaiset, kudotut, pörröiset, nahkaiset tai säkkikankaiset sohvatyynyt. Erilaiset pinnat ja materiaalit tuovat hauskaa vaihtelua sisustukseen.

3. Tapetoi kaappi tai osa seinää. Haluatko uutta ilmettä tapetilla tai maalilla, mutta koko seinän tai huoneen tapetointi ei kiinnosta? Tapetoi tai maalaa vain osa seinästä tai pelkät vaate- tai astiakaapin ovet. Myös lasiovellisen tai ovettoman kaapin takaseinän maalaaminen tuo kivan yksityiskohdan sisustukseen.

5. Sisusta peileillä. Osta kolme tai neljä erilaista ja erikokoista peiliä ja asettele ne eteisen tai makuuhuoneen seinälle vallattomasti ja vapaasti. Peilit tuovat avaruutta sisustukseen sekä käytännön hyötyä.

6. Vaihda nupit ja vetimet. Keittiön kaappeja ei tarvitse kokonaan vaihtaa, kun vaihtaa vain nupit. Sisustus- ja designkaupoissa on valtavasti tarjolla erilaisia vetimiä, joilla keittiön ilme muuttuu hetkessä. Ja mikä parasta, nupit voi aina vaihtaa uudestaan.

7. Pidä aina tuoreita kukkia pöydällä. Raikkaat aidot leikkokukat tai muut vihreät viimeistelevät sisustuksen. Aseta vaikka vain yksi ruusu pöydälle mielimaljakkoosi, näin voit nauttia siitä eniten. 


Takaisin
Siirry alkuun