Designkaupat netissä

Näin designaat oman kesäjuhlasi!

Näin designaat oman kesäjuhlasi!

Kesällä on kaikenlaisia juhlia: rippijuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia... Näiden "oikeiden" juhlien lisäksi kesällä on ihana järjestää muuten vaan illanistujaisia ja kesäjuhlia. Mutta miten saat kesäjuhlat näyttämään omiltasi?

1. Aloita siivouksesta

Kun juhlat lähestyvät, siivoa kunnolla. Jos et ehdi järjestää ja käydä ylimääräistä tavaraa läpi, tunge kaikki pöydillä ja hyllyissä lojuva ylimääräinen tavara kaappeihin pois silmistä. Näin pystyt ajattelemaan selkeämmin ja näkemään kotiympäristösi kokonaisuutena.

2. Päätä juhlien teema

Juhlien teemaksi voit ottaa jonkin värin, suosikkiastiastosi kuosin tai muodon tai vaikka tietyt kukat. Lähde rakentamaan juhlien koristelua tämän teeman ympärille.

3. Keksi omaa designia

Juhlapöydän ja kodin koristeeksi voit keksiä vaikka millaisia koristeita itse. Käytä mielikuvitustasi ja designsilmääsi ja kehittele ihania ja hauskoja koristeita kukista, oksista, laudoista, rautalangasta, kanaverkosta, betoniruukuista, saviruukuista, piikkilangasta... Pihasi perältä tai naapurin romukasasta voi löytyä vaikka mitä kierrätystavaraa, josta saa aikaiseksi ihania designesineitä! Yksikin tällainen keskipiste riittää.

4. Juhlien designin ei ole pakko mukailla kodin sisustusta

Juhlien koristelussa voit myös revitellä ja kokeilla jotain ihan muuta kuin mitä sinulla sisustuksessa yleensä on. Esimerkiksi maalaisromanttisessa talossa on kiinnostavaa nähdä juhlakoristuksena kontrastikasta mustavalkoista lippunauhoineen ja ruusukkeineen. Toisaalta graafiseen ja pelkistettyyn designsisustukseen tuo mukavaa pehmeyttä vaaleanpunaiset hempeät koristeet valtavine pionikimppuineen ja kynttilöineen.

5. Käytä suunnittelijaa

Mikäli haluat panostaa juhliin kunnolla ja kyseessä on suuremmat juhlat, voit myös käyttää juhlasuunnittelijaa. Näin pääset itse helpoimmalla, sillä moni suunnittelija tarjoaa kokonaispalveluna koko paketin, jolloin hän tuo mukanaan koristeet, kukat ja kaiken tarvittavan.


Takaisin
Siirry alkuun