Designkaupat netissä

Ekologisuus ja kierrätys trendinä myös puutarhan designissa

Ekologisuus ja kierrätys trendinä myös puutarhan designissa

Luonnonläheinen, ekologinen ja kierrätys ovat muotia muotoilussa myös puutarhassa. Nyt puutarha käytetään jo kertaalleen käytettyä, valmiina ostettua tai itse tuunattua.

Puutarhan kukka- ja istutuslaatikot saavat olla nyt huoletta kierrätyskamasta valmistettuja: rakennusten ylijäämälauta betonijälkineen sopii tähän tarkoitukseen hyvin esimerkiksi. Kaikenlainen romudesign, oli se sitten valmiina ostettua tai itse tehtyä on nyt muotia omassa puutarhassa ja parvekkeella.

Ollakseen muodikas ei kuitenkaan ole pakko osata itse tehdä: erilaisista kierrätysmateriaaleista tehtyjä elementtejä löytyy valtavasti myös puutarhaan. Vanhoja pottulaatikoita voi käyttää viljelylaatikoina, kun ne vuoraa mustalla jätesäkillä, kierrätyslavoista ja lavankauluksista syntyy ihana, ergonominen ja helpostimuokattava laatikkokasvimaa.

Kaiken ei ole pakko olla kierrätettyä. Esimerkiksi pelti- ja sinkkiämpäreitä voi ostaa myös uutena ja nämä kuluvatkin käytössä vanhan näköiseksi jo yhdessä kesässä. Betoniruukut ja astiat tuovat kontrastia ja rosoa, ja näitä saa myös valmiina ostettua design- ja sisustuskaupoista.

Nyt saa antaa mielikuvituksen lentää!


Takaisin
Siirry alkuun