Lantern D. Brown -lyhty 20 x 20 x 31 cm, Mica
29,90€
Boo ulkotuliteline, musta metalli, skargaarden
104,84€
Fire Globe ulkotakka
277,21€
Original tulikori, Röshults
154,00€
Wire alusta, iso, Menu
59,90€
Wire alusta, pieni, Menu
39,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Brita Sweden
Cane-Line
Design House Stockholm
Eva Solo
Ferm Living
Holmegaard
House Doctor
Klong
Menu
Nordic
Northern Lighting
OBH Nordica
Pentik
Röshults
SMD Design
Sagaform
Skagerak
Skargaarden
Stelton
Mica
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Ulkotulet ja ulkolyhdyt

74 tuotetta 6 kaupasta

Ulkotulet ja ulkolyhdyt tuovat valoa syksyn pimeyteen

Kesän jälkeen syksyn pimeys yllättää useat ja mieli voi olla yllättävän matalalla. Silloin on olennaisen tärkeää, että pystyy luomaan päiviinsä positiivisia asioita ja tekemään asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Myös pimeydestä on hyvä kaivaa esiin sen positiiviset puolet. Tunnelmointi lienee monelle sellainen positiivinen asia, joka auttaa selviämään syksyn mustasta pimeydestä. Tunnelmointia harrastetaan niin sisällä kynttilöitä polttaen kuin myös ulkotulia ulos laittaen. 

Ulkona onkin upean näköistä, kun piha täytetään edes muutamilla lyhdyillä tai ulkotulilla. Ne tuovat heti valoa pimeyteen ja virkeyttä mieleen. Eva solo designmerkki valmistaa toinen toistaan upeampia lyhtyjä, joita myy esimerkiksi Inessa.fi. Upeaa modernia ja yksinkertaista muotoilua hallitseva Eva Solo, innostaa polttelemaan kynttilöitä niin pihalla kuin sisälläkin. 

Myrskylyhdyt ja öljylamput tuovat tunnelmaa

Ikisuosikkeja lienee myös erilaiset myrskylyhdyt ja öljylamput. Niitä voi laittaa myös ulos palamaan ja ne ovatkin varsin tyylikkään näköisiä. On myös ensi arvoisen tärkeää muistaa, kun perinteisiä ulkotulia laitetaan ulos, niin suojata ulkotuli. Esimerkiksi puiselle portaalle ei voi laittaa perinteistä ulkotulta yksistään. On tärkeää olla ulkotulelle oma alusta tai lyhty, johon se laitetaan. Niin se voi palaa turvallisesti. Netistä löytyy toinen toistaan ihanampia design ulkolyhtyjä sekä ulkotuliastioita. 

Muista turvallisuus ulkotulien kanssa

Perinteisten kynttilöiden ja tuikkujen rinnalle on noussut erilaiset ledlyhdyt. Ne ovat todella käteviä, sillä ne vain napsautetaan päälle ja yhä enemmän oikeaa tulta muistuttavat ledkynttilät palavat todella pitkään. Monissa tällaisissa ledvaloissa on myös ajastimet, jolloin kynttilän voi ajastaa syttymään aina pimeän tullen ja sammumaan valon tullessa aamuun. 

Ulkotulia varten on myös tyylikkäitä ulkotulipatoja ja astioita. Niihin voi tehdä pienet ulkotulet rouhun tapaan. On tärkeää katsoa, että paikka ei ole tuulisella paikalla. Kurkkaa omat ulkotulivaihtoehdot netistä Royal designin tai Inessan designkaupasta.

Siirry alkuun