Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Brita Sweden
Koziol
Sagaform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ulkotulet ja ulkolyhdyt

4 tuotetta 1 kaupasta

Ulkotulet ja ulkolyhdyt tuovat valoa syksyn pimeyteen

Kesän jälkeen syksyn pimeys yllättää useat ja mieli voi olla yllättävän matalalla. Silloin on olennaisen tärkeää, että pystyy luomaan päiviinsä positiivisia asioita ja tekemään asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Myös pimeydestä on hyvä kaivaa esiin sen positiiviset puolet. Tunnelmointi lienee monelle sellainen positiivinen asia, joka auttaa selviämään syksyn mustasta pimeydestä. Tunnelmointia harrastetaan niin sisällä kynttilöitä polttaen kuin myös ulkotulia ulos laittaen. 

Ulkona onkin upean näköistä, kun piha täytetään edes muutamilla lyhdyillä tai ulkotulilla. Ne tuovat heti valoa pimeyteen ja virkeyttä mieleen. Eva solo designmerkki valmistaa toinen toistaan upeampia lyhtyjä, joita myy esimerkiksi Inessa.fi. Upeaa modernia ja yksinkertaista muotoilua hallitseva Eva Solo, innostaa polttelemaan kynttilöitä niin pihalla kuin sisälläkin. 

Myrskylyhdyt ja öljylamput tuovat tunnelmaa

Ikisuosikkeja lienee myös erilaiset myrskylyhdyt ja öljylamput. Niitä voi laittaa myös ulos palamaan ja ne ovatkin varsin tyylikkään näköisiä. On myös ensi arvoisen tärkeää muistaa, kun perinteisiä ulkotulia laitetaan ulos, niin suojata ulkotuli. Esimerkiksi puiselle portaalle ei voi laittaa perinteistä ulkotulta yksistään. On tärkeää olla ulkotulelle oma alusta tai lyhty, johon se laitetaan. Niin se voi palaa turvallisesti. Netistä löytyy toinen toistaan ihanampia design ulkolyhtyjä sekä ulkotuliastioita. 

Muista turvallisuus ulkotulien kanssa

Perinteisten kynttilöiden ja tuikkujen rinnalle on noussut erilaiset ledlyhdyt. Ne ovat todella käteviä, sillä ne vain napsautetaan päälle ja yhä enemmän oikeaa tulta muistuttavat ledkynttilät palavat todella pitkään. Monissa tällaisissa ledvaloissa on myös ajastimet, jolloin kynttilän voi ajastaa syttymään aina pimeän tullen ja sammumaan valon tullessa aamuun. 

Ulkotulia varten on myös tyylikkäitä ulkotulipatoja ja astioita. Niihin voi tehdä pienet ulkotulet rouhun tapaan. On tärkeää katsoa, että paikka ei ole tuulisella paikalla. Kurkkaa omat ulkotulivaihtoehdot netistä Royal designin tai Inessan designkaupasta.

Siirry alkuun