Designkaupat netissä

Erilaiset ulkoruukut ja viljelylaatikot tekevät puutarhanhoidosta tyylikästä ja helppoa. Rikkaruohot ja hyönteiset eivät ole niin suuri ongelma kuin perinteisessä maakasvatuksessa. Ruukkujen avulla saat luotua kasvimaan myös sellaisiin paikkoihin, joissa perinteinen kasvimaa ei menestyisi. Ruukut ovat oiva tapa lisätä viherkasveja ulos pöydille ja ne voidaan ripustaa myös seinälle tai parvekkeiden kaiteisiin.

Valitse ruukku käyttötarkoituksen mukaan

Ulkoruukut ja viljelylaatikot soveltuvat monenlaisille kasveille. Ruukkua valitessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon eri kasvien vaatimukset, kuten kasvusyvyys ja taimiväli. Mikäli kasvi kasvaa riippuvina rönsyinä, tulee sille valita amppeli tai seinäruukku, jonka avulla se voidaan nostaa ylös. Pitkän varren kasvattavat kasvit puolestaan saattavat tarvita joko tukikeppejä tai verkon, jota pitkin kasvu tapahtuu. Tämä on myös hyvä ottaa huomioon ruukkua valitessa. Mikäli haluat useamman kasvin samaan ruukkuun, tulee sen olla riittävän iso. Pitkissä parvekeruukuissa tämä onnistuu kaikkein helpoiten, kun jokaiselle kasville voidaan erottaa oma lokeronsa, mutta nämä ruukut tarvitsevat ripustustilaa kaiteelta tai seinustalta. Ruukun tulee aina olla riittävän iso, jotta kasvin juurille riittää tilaa ja multa ehtii varastoida hieman vettä kastelukertojen välillä.

  • Mieti kasviesi vaatimukset huolella
  • Valitse riittävän iso ruukku

Ruukut kätevästi kotiin verkosta

Ulkoruukut ja viljelylaatikot on helppo ostaa kotiin verkosta. Tarkista tuotteen mitat huolellisesti ennen ostamista, niin vältyt yllätyksiltä. Hintoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös verkkokaupan toimitus- ja palautuskuluihin. Näennäisesti halvin hinta ei välttämättä ole sitä enää sitten, kun tuotteen hintaan lisätään postikulut. Kaikki verkkokaupat eivät myöskään tarjoa ilmaista palautus- tai vaihto-oikeutta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan ruukun ja tehnyt hintavertailun, klikkaa tuote ostoskoriisi ja suuntaa kassalle. Kaupasta riippuen saat ruukkusi kotiin parhaimmillaan jo parissa päivässä!

Siirry alkuun