Hope Plain Tyynyliina 50 x 60 cm, Fresh, Himla
35,00€
Unikko tyynyliina, punainen - oranssi - luumu, Marimekko
18,50€
Tasaraita Tyynyliina 50 x 60 cm, Punainen/Valkoinen, Marimekko
18,50€
Aino-pellavatyynyliina 50 x 60 cm, Finlayson
14,00€ 24,90€
Pellavatyynyliina 50 x 60 cm, lango |1|
29,90€
Finlayson Tom of Finland Face to Face-satiinityynyliina, 55 x 65 cm
23,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Beach House
Broste
Design Letters
Ferm Living
Finlayson
Gant Home
Georg Jensen
Himla
Lexington
Marimekko
Mille Notti
Newport
Aino
Balmuir
Bassetti
Desigual
Ellos
Gant
Gingerlily
Gripsholm
Lango
Majvillan
Schlossberg
Star
Vandyck
Velfont
Villa
Zucchi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Tyynyliinat

1363 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Silkkiset tyynyliinat netistä


Kolmasosan elämästämme päämme lepää sillä - tyynyllä. Tyynyn valinta onkin tärkeä nukkumiseen vaikuttava elementti ihan kuin tyynyliinankin. Netistä löytyy helposti lukemattomia erilaisia tyynyliinoja, jotka paitsi tuntuvat miellyttäviltä, niin näyttävät kauniilta. Klikkaa suuriin valikoimiin ja valitse lempityynyliinasi.

Tyynyliinoissa useimmin käytetty materiaali on, kuten muissakin vuodevaatteissa, puuvilla. Se on miellyttävä ja hengittävä materiaali. Myös luonnonmukainen pellava on erittäin suosittu paitsi kauneutensa, niin erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Sellaiselle, jolla on iho-ongelmia tai joka haluaa pitää ihonsa mahdollisimman rypyttömänä niin pitkään kuin suinkin mahdollista, suositellaan silkkistä materiaalia, joka on hellävarainen kasvoille ja ehkäisee näin ryppyjen muodostumista. Ihon kannalta tärkeää on myös vaihtaa tyynyliinaa usein, noin kerran viikossa. 

Suosituimmat tyynyliinat

Netissä on loistava valikoima ihastuttavia tyynyliinoja jokaiseen makuun. Esimerkiksi Marimekolle Annika Rimalan suunnittelema Tasaraita-kuosi on supersuosittu myös vuodevaatteissa. Yhtäaikaisesti perinteinen ja moderni sopii hyvin monentyyppiseen kotiin. Myös Finlayson on hyvin arvostettu vuodevaatteiden valmistaja. Esimerkiksi mustavalkoiset Askaremuumi-tyynyliinat sopivat sekä lapselle että aikuiselle. Arne Jacobsenin Design Lettersille suunnittelemat aakkos-tyynyliinat ovat moderni, kaunis klassikko, jotka ovat näyttäviä vuodevaatteissa. Niistä löytyy vaikkapa jokaiselle perheenjäsenelle oma tyynyliinan etunimen alkukirjaimen mukaan. 

Siirry alkuun