Hope Plain Tyynyliina 50 x 60 cm, Fresh, Himla
35,00€
Tasaraita Tyynyliina 50 x 60 cm, Musta/Valkoinen, Marimekko
17,00€
Tasaraita Tyynynpäällinen 50 x 60 cm, Valkoinen/Harmaa, Marimekko
18,50€
Finlayson Tom of Finland Face to Face-satiinityynyliina, 55 x 65 cm
23,90€
Drottningholm Tyynyliina 50 x 60 cm, Valkoinen, himla
25,00€
Ruutu-Unikko tyynyliina, harmaa puuvillasatiini, Marimekko
19,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmuir
Beach House
Broste
Design Letters
Familon
Finlayson
Gant Home
Georg Jensen
Himla
Lexington
Majvillan
Marimekko
Mille Notti
Newport
Bassetti
Ellos
Gant
Gingerlily
Gripsholm
Schlossberg
Star
Tempur
Vandyck
Velfont
Villa
Zucchi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Tyynyliinat

763 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Silkkiset tyynyliinat netistä


Kolmasosan elämästämme päämme lepää sillä - tyynyllä. Tyynyn valinta onkin tärkeä nukkumiseen vaikuttava elementti ihan kuin tyynyliinankin. Netistä löytyy helposti lukemattomia erilaisia tyynyliinoja, jotka paitsi tuntuvat miellyttäviltä, niin näyttävät kauniilta. Klikkaa suuriin valikoimiin ja valitse lempityynyliinasi.

Tyynyliinoissa useimmin käytetty materiaali on, kuten muissakin vuodevaatteissa, puuvilla. Se on miellyttävä ja hengittävä materiaali. Myös luonnonmukainen pellava on erittäin suosittu paitsi kauneutensa, niin erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Sellaiselle, jolla on iho-ongelmia tai joka haluaa pitää ihonsa mahdollisimman rypyttömänä niin pitkään kuin suinkin mahdollista, suositellaan silkkistä materiaalia, joka on hellävarainen kasvoille ja ehkäisee näin ryppyjen muodostumista. Ihon kannalta tärkeää on myös vaihtaa tyynyliinaa usein, noin kerran viikossa. 

Suosituimmat tyynyliinat

Netissä on loistava valikoima ihastuttavia tyynyliinoja jokaiseen makuun. Esimerkiksi Marimekolle Annika Rimalan suunnittelema Tasaraita-kuosi on supersuosittu myös vuodevaatteissa. Yhtäaikaisesti perinteinen ja moderni sopii hyvin monentyyppiseen kotiin. Myös Finlayson on hyvin arvostettu vuodevaatteiden valmistaja. Esimerkiksi mustavalkoiset Askaremuumi-tyynyliinat sopivat sekä lapselle että aikuiselle. Arne Jacobsenin Design Lettersille suunnittelemat aakkos-tyynyliinat ovat moderni, kaunis klassikko, jotka ovat näyttäviä vuodevaatteissa. Niistä löytyy vaikkapa jokaiselle perheenjäsenelle oma tyynyliinan etunimen alkukirjaimen mukaan. 

Siirry alkuun