Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Gubi
Hay
Hem
Magis
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Vitra
Ellos
Montana
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Työtuolit

161 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Hyvä työtuoli ratkaisevassa roolissa

Työtuolilla, jos jollakin on merkitystä. Yhä useamman työntekijän työpiste on tietokoneen ääressä. Yhä enemmän lisääntyy selkä- ja hartiaseudun vaivat. On ensiarvoisen tärkeää huolehtia hyvästä ergonomiasta työnteossa, sillä se säästää enemmän kuin arvaatkaan. Vaikka työtaso ja kaikki muu työpisteellä on säädetty oikein, mutta työtuoli ei vastaa käyttäjänsä tarpeita ja säätöjä, on työasento heti epäergonominen. Näin suuri vaikutus työskentelyyn on työtuolilla.

Näin valitset työtuolin

Työtuolissa on hyvä löytyä tarvittavat ominaisuudet. Työtuolin tulee olla korkeutta säädettävissä sekä mielellään selkänojaa säädettävissä. Hyvä työtuoli takaa selän oikeanlaisen asennon sekä tukee selän oikeanlaisen ryhdin pysymistä. Riippuen työtehtävästä työtuoleja löytyy useita eri malleja. On tärkeää miettiä, millainen työtuoli vastaa parhaiten juuri sinun työtäsi. NEtistä löytyy todella erilaisia työtuoleja eri työtehtäviä varten.

Matala selkänojainen tuoli sopii työhön, jossa ei istuta paljon paikallaan vaan siirrytään välillä eri työpisteisiin. Tämän mallisia työtuoleja löytyy myös netistä eri designkauppojen sivuilta mitä tyylikkäämpiä erilaisilla muotoiluilla ja kankailla. 

Työ, jossa istutaan pitkään paikoillaan, kuten jatkuvasti tietokoneen kanssa työskentelevät, tarvitsevat työtuolikseen korkeaselkänojallisen tuolin, jossa on selkänojan kallistus säätö. Kallistuksen säätö on tärkeää, jossa työasento vaihtuu mahdollisimman paljon ja yksiasentoinen työasento vältettäisiin.

Korkeutta säädettävä satulatuoli käy joihinkin työtehtäviin todella hyvin ja on helposti liikuteltavissa eri työpisteiden välillä. Kukapa työntekijä ei pitäisi siitä, että käytännöllisyyden ja ergonomisuuden lisäksi työtuoli olisi hienoa designia ja kestävä sekä helposti netistä tilattavissa.

Siirry alkuun