Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Suosituimmat tuolit
X
About A Chair
Forest
Form
Ghost
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Bloomingville
By Lassen
Design House Stockholm
Emeco
Fatboy
Gubi
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
ISAK
Inno
Kartell
Magis
Maze
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
Tolix
Ton
VERPAN
Vitra
Woodnotes
Ara
Delux
Ellos
Knoll
Levis
Lumi
Montana
Nude
Polar
Stolab
Trio
Varax
Vogue
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Tuolit

2526 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Design tuolit netistä

Kaipaatko kotiisi piristystä, sisustatko uutta kotia tai etsitkö design tuoleja joita ei paikkakuntasi huonekaluliikkeistä löydy? Vaivaton ratkaisu on tilata haluamasi design tuolit netistä. Internetissä toimii lukuisia verkkokauppoja, joilla on mahtavat valikoimat erittäin monentyyppisiä design tuoleja.

Tuolit netistä

Nettikauppojen etuna tavallisiin huonekaluliikkeisiin nähden on, että niiden valikoimat ovat todella laajat, ne ovat käytännössä aina auki eli voit tutustua tarjontaan ja tehdä tilauksen silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii, hinnat ovat usein hyvinkin kilpailukykyiset ja toimitukset tapahtuvat yleensä nopeasti suoraan kotiovellesi. Voisitko juuri vaivattomampaa tapaa ostaa huonekaluja löytää? Design tuolien hankkiminen netistä on todella helppoa. Selaa verkkokauppojen valikoimia, löydettyäsi haluamasi tuolit tee tilaus, maksa se turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla ja muutaman päivän kuluttua uudet tulisi saapuvat kotiisi.

Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista ja skandinaavista designia myyvä verkkokauppa. Sen valtavista valikoimista löydät monenlaisia design tuoleja eri tarkoituksiin. Laadukkaat ruokapöydän tuolit, korkeat baarituolit, nojatuolit tai kotitoimiston työtuoli löytyvät kätevästi täältä. Scandinavian Design Center on ruotsalainen, erittäin laajan design tuote valikoiman verkkokauppa, joka luonnollisesti toimittaa tuotteitaan myös Suomeen. Tarvittaessa käytössäsi on myös suomenkielinen asiakaspalvelu.

Charles E. Daw designtuoliYlivieskalainen Sisustusgalleria Paloranta tarjoaa myös verkkokauppansa kautta design tuoleja ja muita laadukkaita huonekaluja sekä sisustustuotteita. Myös Huonekaluliike Vepsäläinen tarjoaa laajaa valikoimaa design tuoleja netistä ostettaviksi.

Pelkistetty skandinaavinen design

Skandinaavinen design huonekaluissa on maailman kuulua, ja varmaan siitäkin syystä monet netin design kaupoista ovat ruotsalaisia. Voit tilata design tuoleja netistä myös vaikkapa Room21 Designin verkkokaupasta, jolla on myymälä Ruotsissa Boråsissa ja nopeat toimitukset myös Suomeen. Länna Möbler Tukholman eteläpuolella sopii vaikka Tukholman matkan vierailukohteeksi sisustamisesta kiinnostuneille. Tämä jo vuonna 1973 perustettu Tukholman suurin itsenäinen huonekalu- ja sisustusliike palvelee suomalaisia asiakkaitaan myös verkkokauppansa välityksellä. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla Länna Möbler tarjoaa design tuoleja netissä laajalla skaalalla.

Designjakkara kylpyhuoneeseenHankkiessasi design tuoleja netistä luotettavien verkkokauppojen kautta voit olla varma, että kyseessä on aito ja alkuperäinen tuote. Viime vuosina markkinoilla on valitettavasti ollut myös joitain kopiotuotteiden myyjiä, joiden toimista on tehty rikostutkintoja, ja asiakkaat ovat saattaneet tietämättään syyllistyä rikokseen hankkiessaan piraattituotteita näiden epärehellisten kauppiaiden kautta.
 

Sisusta tuoleilla

Nykyään internetin aikana design huonekalujen hankkimisesta ja sisustamisesta on tullut suosittu harrastus, koska verkkokaupat ovat tuoneet valtavan valikoiman tuotteita sellaistenkin asiakkaiden ulottuville, joiden aikaisemmin oli hyvin hankalaa hankkia mieleisiään tuotteita asuinpaikkansa tai pitkien välimatkojen johdosta. Matka lähikaupungin huonekaluliikkeisiin vei paljon aikaa, eikä mieleisiä tuotteita välttämättä kuitenkaan ollut saatavissa. Nyt tämän tyyppiset ongelmat ovat muisto vain, ja kaikki voivat toteuttaa kodissaan tai vapaa-ajanasunnolla juuri sellaista sisustusideologiaa kuin heitä miellyttää. Verkkokaupat antavat mahdollisuuden hankkia harvinaisempia merkkejä, tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita tai klassikkokalusteita nopeasti ja edullisesti. Erityyppiset huonekalut, sisustustarvikkeet tai design tuolit saat netistä edullisesti ja nopeasti suoraan kotiin toimitettuna. Suurien ja luotettavien liikkeiden asiakaspalvelu vastaa tarvittaessa kysymyksiin ja auttaa tuotteiden valinnassa. Nettimyyntiä koskeva lainsäädäntö takaa tuotteille vaihto- ja palautusoikeuden, jos tuote ei jostain syystä ole sopiva tai ei vastaa odotuksia. Yksityiskohtainen informaatio tilaus- ja toimitusehdoista, maksutavoista, toimimisesta reklamaatio- tai palautustilanteissa löytyvät kyseisten liikkeiden verkkokauppojen sivuilta. Kaiken kaikkiaan design tuolien ja muiden huonekalujen hankkiminen netistä ei voisi olla enää vaivattomampaa.

  • Design tuolit netistä verkkokauppojen valtavista valikoimista
  • Nopeat toimitukset ja edulliset hinnat, lainmukaiset vaihto- ja palautusoikeudet
  • Design nettikaupat tuovat tuolit kaikkien saataville

Tuoli kannattaa valita käytön mukaan

Ihmiset istuvat nykypäivänä yhä enemmän ja enemmän. Verrattaessa esi-isiimme, on istuminen aivan toista luokkaa nyt tietokoneiden ja älylaitteiden vallatessa aikaamme yhä enemmän ja enemmän. Tuolilla on juuri siksi valtava merkitys, sillä se vaikuttaa paljolti siihen, millaisessa asennossa istumme ja miten mielekästä istuminen on. Tuoleja löytyy valtavat määrät ja tuoli onkin syytä valita sen käyttötarkoituksen mukaan. 

Ostaessa esimerkiksi ruokapöydän ääreen tuolia, on tärkeä miettiä, millainen haluaisi sen olevan. Usein ryhdikäs, helposti siirrettävissä oleva sekä pöydän alle osittain mahtuva tuoli ovat valinnassa tärkeitä ominaisuuksia. Toki myös ulkoisella muotoilulla on merkitystä. Designkaupoista löytyy valtavasti erilaisia kauniita designtuoleja juuri ruokapöydän ääreenkin.

Työtuolin valinassa puolestaan ergonomialla, istuinmukavuudella, istuinkorkeudella on valtavan suuri sekä ratkaiseva merkitys. Jatkuva työskentely tietokoneen äärellä huonossa asennossa ja tuolissa näkyy äkkiä selkä- ja hartiaseudun oirehtimisena. Panostamalla työtuoliin säästää juuri sinua ja on pieni vaiva siihen nähden, jos joutuu kamppailemaan selkävaivojen kanssa. Niin klassiset muotoilijat kuin uusia tuulia designmarkkinoille tuovat suunnittelijat ovat luoneet mitä upeimpia työtuoleja erilaisin säädöin. Niitä voi ostaa kätevästi netistä tilaamalla.

Moderni tuoli toimii katseenvangitsijana

Olohuoneeseen hankitaan usein mitä kauniimpia tuoleja tuomaan ilmettä ja lisää istuintilaa. Trendikästä on hankkia yksinkertaisen sisustamisen lisäksi joko romanttinen tuoli tai yksinkertaisesti muotoiltu nojallinen tuoli tuomaan lisää ilmettä olohuoneeseen. Designtuoli yksinäänkin voi olla upea ilmestys esimerkiksi eteisessä, jossa se toimii samalla myös kenkien laittamista varten olevana tuolina.

Erilaisia mitä upeampaa designia edustavia keinutuoleja on tuotu markkinoille yhä enenevissä määrin. Keinutuolia ei enää hankita pelkästään lapsiperheisiin vauvojen nukuttamista varten tai vanhemmalle sukupolvelle. Keinutuoli tuntuu löytyvän jokaisesta kodista, sillä ne ovat mieluisia keinutella kenen tahansa ja upeita sisustuselementtejä. Designkeinutuoleja löytyy netistä niin perinteistä keinutuolimallia kuin uudenlaisia moderneja keinutuoleja.

Netin ihmeellinen maailma kätkee designkauppoihin toinen toistaan upeampia tuoleja, niin kotimaisten muotoilijoiden kuin klassisien luottosuunnittelijoiden desigtuoleja. Netistä jos jostain tuolin ostaminen on vaivatonta ja nopeaa. Valitse mieleisesi, nauti ja istu mukavasti!

Siirry alkuun