Designkaupat netissä

Tumblerlasit

4 tuotetta 3 kaupasta

Tumbler - lasi yleiskäyttöön

Tumblerlasit ovat suorareunaisia yleislaseja, jotka soveltuvat niin arjessa kuin juhlassa monenlaiseen käyttöön. Viskinharrastajat saattavat haukkua tumblerlasia siitä, että se suoran muotonsa takia hukkaa viskin aromit, mutta viskinjuontiinkin tumblerlasi soveltuu erityisesti silloin, kun tärkeämpää on se viskinkarhea tunnelma ja kädessä oikealta tuntuva lasi. Ja ehdottomasti silloin, jos haluaa juoda viskinsä jäillä.

Tumblerlaseilla pystyy tuomaan juhlakattaukseen kirkkaiden viinilasien ja valkoisten lautasten rinnalle väripilkkuja, tehosteita ja persoonallisuutta, sillä tumblerlaseja löytyy vaikka kuinka herkullisissa väreissä. Jos tumblerlasia käytetään vesilasina, ei sen tarvitse edes tuoda juoman väriä esiin, toisin kuin vaikkapa viinilasin.

Värikkäät vai kirkkaat  Tumblerlasit

Netistä käy nopeasti selväksi, että Tumblerlasia löytyy niin väreissä kuin kirkkaana lasina. Kosta Bodan eri värejä hehkuvat ja väreilevät Mine -tumblerlasit tuovat esiin sen, että lasista on mahdollista tehdä melkein mitä vain. Mine -lasit ovat valon ja intensiivisen värin rajatonta leikkiä ja perinteikkään lasinvalmistuksen huikea taidonnäyte. Hentoa ja herkkää, läpikuultavampaa väriä löytyy esimerkiksi Sagaformin Spectra Tumbler setistä, jonka kaikki 4 lasia ovat eri värisiä. Hyvä tupaantuliaislahja rockhenkiselle taas voisi olla Nachtmanin pikimusta Skull tumbler pääkallokuviolla.

Myös kirkkaan lasin ystäville löytyy netistä lukuisia vaihtoehtoja. Villeroy&Bochin Bernadotte vesilasi huokuu perinteitä ja vanhaa aikaa, kun taas Riedelin Vinum tumbler vetoaa moderniin, pelkistettyyn makuun. Lapset ja nostalgiankaipuiset tarttuvat varmasti mielellään emaloituihin metallimukeihin, kuten vaikkapa Muumit retro -sarjaan tai Peppi Pitkätossu tumblermukiin. Siitä maito tai retkikahvi maistuu taatusti aavistuksen paremmalta.

Siirry alkuun