Loom torkkupeitto, vihreä, Muuto
99,00€
Samba Villahuopa 130 x 200 cm, Vaaleanpunainen, KLIPPAN YLLEFABRIK
75,00€
Como-huopa 130 x 170 cm, Pentik
59,00€
Finlayson Lempi huopa, luonnonvalkoinen
49,90€
Samba Villahuopa 130 x 200 cm, Musta, KLIPPAN YLLEFABRIK
75,00€
Domino Villahuopa 130 x 180 cm, Vaaleanharmaa, KLIPPAN YLLEFABRIK
75,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Bloomingville
Brabantia
Brita Sweden
Broste
By Lassen
Cane-Line
Cross
Day Home
Design House Stockholm
Eva Solo
Ferm Living
Fermob
Finlayson
Gant Home
Gense
Georg Jensen
Guzzini
Hay
Himla
House Doctor
Iittala
Kaj Bojesen
Klaus Haapaniemi
Klippan Yllefabrik
Klippans Yllefabrik
Lexington
Marimekko
Mauviel
Menu
Muuto
Newport
Normann Copenhagen
Oyoy
Pappelina
Pentik
Ratzer
Sagaform
Skagerak
Vitra
Waterford
Zwilling
Balmuir
Desigual
Eightmood
Ellos
Elvang
Gant
Gripsholm
Lango
Linum
Mimou
Missoni
Ottomania
Saga
Skargaarden
Star
Vienna
Villa
Zoeppritz
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Torkkupeitot ja huovat

1395 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Pehmoinen sisustus torkkupeitoilla ja -huovilla

Syksyn ilmojen viiletessä ja pimetessä yhä useampi meistä mielii mieluummin jäädä sisälle lämpimään kuin uskaltautua ulos pimeään ja kylmään. Pimeästä vuodenajasta selviydytään rentoutumalla sohvalla ja tunnelmoimalla sisätiloissa tunnelmavalaistuksessa. Moni meistä ilmoittaakin syksyn parhaaksi ajanvietteeksi sohvannurkkaan käpertymisen hyvän kirjan kanssa - tietysti ihanan pehmoisen huovan alle. Torkkupeitot ja -huovat ovat päivien yhä viiletessä käytännössä välttämättömiä, sillä niiden lämmöstä saa ihmeellistä lohtua. Lisäksi ne piristävät erinomaisesti myös sisustusta. Huovat ovat edullisia, joten niiden avulla sisustuksen ilmeen muuttaminen käy erittäin nopeasti.

Anna lämmön tulvia kotiin

Syksyisin sisustuksen valtaavat usein lempeät ja lämpöiset värit. Lisäksi kotoisuutta tuovat erinomaisesti pehmeät materiaalit, esimerkiksi vilteissä ja lampaantaljoissa. Jos ihan rehellistä lampaantaljaa ei halua kotiinsa hankkia, samat mahtavat ominaisuudet on lampaanvillasta kudotuilla huovilla. Lampaantalja on huopaan ihanteellinen materiaali, sillä se lämmittää mahtavasti kylmällä, mutta on viileä kuumassa, lisäksi se ei sähköisty.

Tällä hetkelä erilaiset torkkupeitot ovat hyvin suosittuja. Ihanan pörröiset viltit auttavat pysähtymään ja rentoutumaan kiireisen arjen keskellä. Pelkistetyn moderni sisustus pehmenee ja saa kontrastia pehmoisista materiaaleista. Pehmeys, rentous ja runsaus on nyt sisustuksessa kokonaisuudessaan in.

Rentoudu peiton mutkassa

Netistä löytyy erinomainen valikoima trendikkäitä torkkupeittoja. Esimerkiksi Finnish Design Shopin valikoimista löytyy ajattomia ja moderneja torkkupeittoja, jotka huippusuunnittelijat ovat suunnitelleet laadukkaiksi, käytännöllisiksi ja kauniiksi. Vaikkapa Normann Copenhagenin Ekko-torkkupeitto lämmittää jo pelkällä pehmoisella ulkonäöllään. Kauniisti jacquard-tekniikalla kudottu huopa on kudottu Uuden-SEelannin villasta. Graafinen kuvio tuo mukavaa kontrastia pehmoiselle materiaalille.

Hyvinvoinnin kannalta tärkeää on osata jättää toisinaan arjen kiireet ja murheet sivuun ja esimerkiksi unohtua nojatuoliin lukemaan kirjaa - mikä tutkitusti lisää onnellisuutta. Torkkupeitollakin voi siis todellakin olla merkittävä vaikutus siihen, että rentoutuminen on helpompaa ja mukavampaa - niiden avulla jo sisustus henkii rauhoittavaa tunnelmaa. Vielä, kun valitset luonnonmateriaalista tehdyn, luontoaiheisen viltin, ei rentouttava vaikutus voisi olla suurempi. Lisäksi luonnonmukainen koti on tällä hetkellä trendikkäämpi kuin koskaan.

Siirry alkuun