Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Design House Stockholm
Ferm Living
Hay
Kartell
Skagerak
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Tikkaat

14 tuotetta 1 kaupasta

Tyylikkäitä tikkaita ei tarvitse piilotella

Yhä useamman kotoa löytyvät hienot designtikkaat. Ne eivät kuitenkaan toimita pelkästään tikkaiden virkaa vaan ovat hyllynä. Tikkaat toimivat yksityiskohtana ja katseenvangitsijana niin olohuoneessa kuin kylpyhuoneessakin. Kauniita designmuotoilua olevat tikkaat tuovat tilaan mitä hienompaa tunnelmaa ja ovat myös käteviä säilyttää niin kirjoja kuin koriste-esineitäkin. Netistä tilatessa valikoimaa on monin verroin enemmän kuin tavallisesta kaupasta ostettuna.

Erityisesti keittiössä tarvitaan usein tikkaita avuksi, kun täytyy kurottaa yläkaapeista tavaroita. Designtikkaat eivät ole pelkästään käytännölliset vaan myös todella tyylikkäät, jotka voi huoletta jättää myös esille. Finnishdesignshop.fi myy Swedese Heaven tikkaita, jotka ovat upean mustat ja seisovat itse paikallaan eli niitä ei tarvitse laittaa seinää vasten. Tämä versio sopii myös hyllyksi.

Joka kodissa tikkaat tarpeen

Tikkaat toimivat myös sisustuelementtinä. Niihin voi ripustaa vaatteita tai pyyhkeitä. Ehkäpä ne toimivat sellaisenaan olohuoneen sisustuselementtinä. Design on aina kaunista muotoilua, joten ne varmasti herättävät huomiota missä sitten ovatkin. Room21.fi myy Upper Stage tikkaita, jotka ovat siis Kartell merkiltä. Nämä tikkaat sopivat eriyisesti moderniin kotiin. Ei liene sellaista kotia, jossa  tikkaat eivät olisi tarpeen.

Usein ajatellaan, ettei jakkaralla/tikkailla ole niin väliä ulkonäöllisesti. Käytössä kuitenkin huomaa, miten kiva se on, kun tikkaat miellyttävät silmää, eikä niitä tarvitse aina vieraiden saapuessa piilotella kodinhoitohuoneeseen. Kauniit designjakkarat mahdollistavat sen. Netistä löytyy varmasti jokaiselle omantyylinen kaunis jakkara/tikkaat.

 

Siirry alkuun