Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Alfi
Arabia
Arne Jacobsen
Bloomingville
Bodum
Braun
Broste
Denby
Design House Stockholm
Design Letters
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Guzzini
Hario
Hay
House Doctor
Höganäs
Iittala
Kyocera
Kähler
Le Creuset
Lekue
Marimekko
Menu
NORDAL
Normann Copenhagen
Pillivuyt
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Sagaform
Skagerak
Spode
Staub
Stelton
Tefal
Villeroy & Boch
WMF
Wedgwood
Zwilling
Aladdin
Bialetti
Leifheit
Lumi
Moomin
Muumi
Sigg
Stanley
Thermos
Tonfisk
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Termokset ja kannut

441 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Termoskannukin voi olla elegantti

Mikä onkaan sen mieluisampaa kuin istua metsässä nuotion ääreen, kaivaa esiin se viimeisen päälle tyylikäs design termospullo tai -kannu ja kaataa sieltä tarpeeksi tulisen lämmintä kahvia tai kaakaota. Pakkanen paukkuu ja on kylmä, mutta hyvä termospullo pitää juoman lämpimänä ja se lämmittää niin mieltä kuin kroppaakin. Arkenakin useat tykkäävät siitä, että kahvia keitetään aamulla ja laitetaan termoskannuun ja juodaan siitä pitkin päivää. Sellainen ei onnistu, jos ei kyseessä ole kunnon laadukas ja ehkä arvokaskin termospullon. 

Termosmuki kiireisen aamun pelastus

Netistä on saatavilla toinen toistaan upeampia design termospulloja, jotka hurmaavat upealla ulkomuodollaan ja hyvillä ominaisuuksillaan, ne oikeasti pitävät kylmät juomat kylmänä ja kuumat juomat kuumana. Nykyisin varsin suosittuja ovat myös termosmukit. Termomuki onkin varsin nerokas ja ehkä aamun pelastavakin keksintö, sillä siinä voi ottaa mukaan vaikkapa autoon sen aamukahvin. Työmatkan aikana voi hörppiä lämmintä kahvia, jos kotona ei ole siihen ollut aikaa.

Kannut ovat myös varsin upeita niin kodin sisustuksessa kuin vaikkapa mehua tarjoillessa. Mikä se kauniimpi kuin upeasti muotoiltu designkannu. Ne ovat melkoiset arvokkaita, mutta täysin sen arvoisia, sillä ne ovat laatua ja oikeasti ajattomia elleivät melkein ikuisiakin. Designkannuissa säilyy arvo todella hyvin. Niitä löytyy niin taidokkailta suomalaisilta suunnittelijoilta kuin muiltakin. 

Tilaa tyylikkäät kannut netistä

Niin termospulloja kuin muita teekannuja ja muitakin löytyy nykyään jokaiseen tyyliin sopivia ja ihan uskomattoman herkästi ja elegantisti muotoiltuja. Enää ei tarvitse piilotella niitä kannuja piilossa, sillä design on aina design. Erilaisia kannuja on olemassa lukemattomia, netti onkin niiden varsinainen aarreaitta. Olipa kyse minkälaisesta teekannusta tahansa niin löytyy lasisia, posliinisia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Netistä voit tehdä ehkä parempia löytöjä kuin olet osannut odottakaan. Koe ja sukella kannujen maailmaan designkauppojen sivuilla.

Siirry alkuun