Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Alessi
Almedahls
Arabia
ArchitectMade
Artek
Blomus
Bloomingville
Boel & Jan
Bosign
Brabantia
Brita Sweden
Broste
Cane-Line
Chhatwal & Jonsson
Cross
Design House Stockholm
Design Letters
Dixie
ETOL Design
Ekelund Linneväveri
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Familon
Fatboy
Ferm Living
Finlayson
Fritz Hansen
Gense
Georg Jensen
Grand
Guzzini
Hay
Hem
Hillerstorp
Himla
Horredsmattan
House Doctor
Iittala
Italesse
JellyBean
Joseph Joseph
Kaj Bojesen
Kartell
Kauniste
Klaus Haapaniemi
Klippan Yllefabrik
Klong
Koziol
Kuchenprofi
Le Creuset
Lexington
Linum
Lisa Bengtsson
Magisso
Majamoo
Marimekko
Mauviel
Men At Work
Menu
Muurla
Muuto
Månses Design
Nomess Copenhagen
Nordic
Normann Copenhagen
Orskov
Oyoy
Pappelina
Ratzer
RigTig
Royal Copenhagen
Sagaform
Samuji
Scherlin
Shepherd
Stelton
Studio Lisa Bengtsson
Vallila Interior
Verpan
Verso Design
Victorinox
Villa
Vitra
Woodnotes
Zone
Zwilling
Babblarna
Clean
Delux
Ellos
Elvang
Fairy
Flexi
Hasta
Kirsch
Lango
Lurch
Mastrad
Me
Miami
Mogihome
Moomin
Muumi
Muumit
Nude
Olivia
Saga
Sand
Star
Unique
Zack
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Tekstiilit

3991 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Tekstiilit tuovat kotiin lämpöä ja kodikkuutta

Sisustuksessa tärkeä elementti tilan, värien, materiaalien ja valaistuksen ohella ovat tekstiilit. Tekstiilit ovat juuri se osa-alue, joka tuo sisustukseen siellä kaivattua lämpöä ja kodikkuutta. Tekstiilit voivat toimia käyttötekstiileinä, tilojen taiteena tai akustisina pintoina. Tekstiileillä on oma tärkeä osuutensa tilojen elämyksellisyydessä, moniaistisuudessa, esteettisyydessä ja viihtyisyydessä.

Tekstiileillä nopeasti ilmettä sisustukseen

Tekstiilit ovat ehkä nopein, kätevin ja edullisin tapa päivittää ja parantaa sisustusta. Niillä saa nopeasti rakennettua tilasta visuaalista ja moniaistista kokonaisuutta. Tila luo tekstiilien suunnittelulle puitteet, ja tekstiileillä voi tuoda tilaan aivan uusia ulottuvuuksia. Paras tekstiili on yhtä aikaa käytännöllinen ja kaunis sekä oma, persoonallinen luomuksensa. 

Testiilien tilaaminen netistä on tänä päivänä helpoin tapa ostaa tekstiilejä. Kaikki kaivattu löytyy takuuvarmasti netistä: verhot, vuodevaatteet, huonekalujen verhoilumateriaalit, taidektekstiilit, akustiset pinnat, matot jne. 

Matoissa itämaisuus on pinnalla

Mattoa pidetään ehkäpä kodin tekstiileistä tärkeimpänä, ja sillä onkin sisustuksessa monta merkitystä. Se on ensiarvoisen tärkeä tekijä tilan kodikkuuden saavuttamisessa. Matto maadoittaa tilaan ja saa sen tuntumaan mukavalta. Se vähentää lattian kylmyyttä, suojaa lattiapintaa ja vaimentaa erilaisia ääniä. Mattoja on myynnissä niin ikään netissä joka makuun. Erilaiset räsymatot ja itämaiset matot ovat tällä hetkellä kovassa huudossa. Muita mattotyyppejä ovat esimerkiksi kookosmatot, persialaiset matot ja karvamatot. Netistä saa tilattua laatumattoja, jotka kestävät ajan kynttä todella pitkään. Hieno erikoisuus on esimerkiksi käsinkudottu vintagepersialaismatto, jossa on jo ajan tuomaa patinaa. 

Tekstiilitrendit ammentavat nyt luonnosta

Tällä hetkellä kotia sisustetaan luonnon- ja maanläheisesti. Erilaiset valokuvaprintit eläimistä sekä muut painokuosit ovat hyvin suosittuja tekstiileissä. Luonnossa inspiroi eläinten lisäksi kukat, muut kasvit, sammal, huurre ja jää. Sisustusmuodissa voi myös nähdä samoja tuulia kuin vaatemuodissa. Väreistä hillitty harmaa sekä mustavalkoinen ovat edelleen kovia sanoja. Myös erilaiset itämaiset kuviot, kuten inkakuvio, pitää pintansa. Kätevä keino saada nopeasti uutta ilmettä sisustukseen on esimerkiksi ostaa muutamia sisustustyynyjä trendikkäillä kuvioilla tai uusia, lämpöisiä huopia viilenevään syksyyn. 

Siirry alkuun