BLF01CREU-tehosekoitin, Smeg
239,00€
Tehosekoitin Malli ESB2350 Valkoinen, Electrolux
85,69€
Classic 575 -tehosekoitin
599,00€
OBH Nordica tehosekoitin, 0,8 l
54,90€
Artisan BEOB4 -tehosekoitin
299,00€
Smoothie Twister Tehosekoitin, OBH Nordica
42,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Electrolux
Kenwood
OBH Nordica
Smeg
WMF
Blendtec
Braun
C3
Champion
Emerio
Kitchenaid
Tristar
Wilfa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Inessa
Makujakauppa
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Tehosekoittimet

52 tuotetta 5 kaupasta

Tehosekoittimella syntyy ihana ja terveellinen smoothie

Smoothie on jo useamman vuoden pitänyt pintansa aamu- ja välipalojen hittinä, eikä ihme. Smoothie innostaa ihmisiä luovuuteen, sillä sekaan voi laittaa melkein mitä tahansa ja tuloksena on hyvältä maistuva vitamiinipommi nopeasti nautittavassa muodossa. Vaikka herkullisia smoothieita saa valmiina kahviloista ja ruokakaupoista, kannattaa niihin hurahtaneen ehdottomasti hankkia kotiin joko tehosekoitin tai sauvasekoitin. Sen avulla kiireinenkin saa terveellisen ja maittavan alun päivään.

Mikä on hyvä tehosekoitin?

Hyvällä tehosekoittimella jauhautuvat smoothien lisäksi helposti myös pähkinät ja erilaisten tahnojen ainekset. Jos käyttää teho- tai sauvasekoitinta ainoastaan hedelmien ja marjojen soseuttamiseen, tulee varmasti toimeen halvemmallakin mallila. Jos taas laitteella olisi tarkoitus saada murskattua myös jäisiä marjoja tai kovia pähkinöitä, vaaditaan tehosekoittimelta jo vähän enemmän tehoja. Blenderin mallista ja tehoista riippumatta on hyvä muistaa laittaa jäät ja muut kiinteät aineet kannuun aina ennen nestettä, jotta vaikeimmin rikkoutuvat aineet olisivat mahdollisimman lähellä terää.

Tehosekoittimien valinta

Wattimäärät kertovat tehosekoittimen tehokkuudesta tietysti jo aika paljon, mutta laitetta valitessa kannattaa vaikkapa netistä vilkuilla vielä käyttäjäkokemuksia ja kuluttajatestejä. On hyvä pitää mielessä myös se, että hinta ei aina kerro laadusta ja laitteen tehosta - osa hinnasta kun muodostuu myös laitteen ulkonäöstä ja designista. Tehojen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota  myös laitteen muuhun käytettävyyteen ja puhdistettavuuteen, eli esimerkiksi siihen, kuinka helposti eri osat on irrotettavissa. Osaan sauvasekoittimista, esimerkiksi Bamixin Mono sekoittimeen, tulee mukana myös vispilä, joten sauvasekoitinkin saattaa taipua keittiössä yllättävän moneen tarkoitukseen.  

Siirry alkuun