Miami Blender Suntrap, OBH Nordica
53,00€
G-Style Tehosekoitin 1,5L, Valkoinen, Guzzini
103,00€
Tehosekoitin Malli ESB7300S, Ruostumaton Teräs, Electrolux
170,00€
Tehosekoitin Malli ESB2350 Valkoinen, Electrolux
85,00€
BISTRO Tehosekoitin 1,25 L, Bodum
139,00€
Vela Tehosekoitin, Eri värejä, Bugatti
245,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bamix
Bodum
Bugatti
Dualit
Electrolux
Global
Guzzini
OBH Nordica
PHILIPS
Stelton
Tefal
WMF
Blendtec
Braun
Champion
Emerio
Kenwood
Panasonic
Smeg
Turmix
Wilfa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Inessa
Makujakauppa
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Tehosekoittimet

86 tuotetta 5 kaupasta

Tehosekoittimella syntyy ihana ja terveellinen smoothie

Smoothie on jo useamman vuoden pitänyt pintansa aamu- ja välipalojen hittinä, eikä ihme. Smoothie innostaa ihmisiä luovuuteen, sillä sekaan voi laittaa melkein mitä tahansa ja tuloksena on hyvältä maistuva vitamiinipommi nopeasti nautittavassa muodossa. Vaikka herkullisia smoothieita saa valmiina kahviloista ja ruokakaupoista, kannattaa niihin hurahtaneen ehdottomasti hankkia kotiin joko tehosekoitin tai sauvasekoitin. Sen avulla kiireinenkin saa terveellisen ja maittavan alun päivään.

Mikä on hyvä tehosekoitin?

Hyvällä tehosekoittimella jauhautuvat smoothien lisäksi helposti myös pähkinät ja erilaisten tahnojen ainekset. Jos käyttää teho- tai sauvasekoitinta ainoastaan hedelmien ja marjojen soseuttamiseen, tulee varmasti toimeen halvemmallakin mallila. Jos taas laitteella olisi tarkoitus saada murskattua myös jäisiä marjoja tai kovia pähkinöitä, vaaditaan tehosekoittimelta jo vähän enemmän tehoja. Blenderin mallista ja tehoista riippumatta on hyvä muistaa laittaa jäät ja muut kiinteät aineet kannuun aina ennen nestettä, jotta vaikeimmin rikkoutuvat aineet olisivat mahdollisimman lähellä terää.

Tehosekoittimien valinta

Wattimäärät kertovat tehosekoittimen tehokkuudesta tietysti jo aika paljon, mutta laitetta valitessa kannattaa vaikkapa netistä vilkuilla vielä käyttäjäkokemuksia ja kuluttajatestejä. On hyvä pitää mielessä myös se, että hinta ei aina kerro laadusta ja laitteen tehosta - osa hinnasta kun muodostuu myös laitteen ulkonäöstä ja designista. Tehojen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota  myös laitteen muuhun käytettävyyteen ja puhdistettavuuteen, eli esimerkiksi siihen, kuinka helposti eri osat on irrotettavissa. Osaan sauvasekoittimista, esimerkiksi Bamixin Mono sekoittimeen, tulee mukana myös vispilä, joten sauvasekoitinkin saattaa taipua keittiössä yllättävän moneen tarkoitukseen.  

Siirry alkuun