Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Tarjottimen koko
X
15 x 32 cm
27 x 20 cm
43 x 32 cm
Ø38 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Artek
Bloomingville
Bosign
By Lassen
Day Home
Design House Stockholm
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Iittala
Klippan Yllefabrik
Kosta Boda
Marimekko
Muurla
Muuto
Normann Copenhagen
Olle Eksell
Pillivuyt
Rosendahl
Rug Solid
Röshults
Sagaform
Serax
Skagerak
Skultuna
Stelton
Asa
Mateus
Moomin
Muumi
Muumit
Riviera
Sand
Tonfisk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Tarjottimet

389 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Tarjottimia moneen käyttöön

Erilaiset tarjottimet ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa. Mikä toisaalta onkaan upeampi näky kuin asetelma, jossa on upea esimerkiksi puinen Aalto designtarjotin sekä vaikkapa havuja ja neilikoita. Miten pienillä asioila kuten tyylikkäällä tarjottimella saa upeita yksityiskohtia kotiin. Niiden lisäksi ihanat tarjottimet tuovat hyvää mieltä ja viihtyisyyttä. Nettikaupat ovat myös havainneet asiakkaidensa metsästävän mitä erilaisempia tarjottimia niin asetelmiin kuin tarjoiluunkin. 

Erilaisia metsästävän kannattaakin mennä erilaisten designkauppojen nettisivuille ja etsiä sieltä haluamansa, sillä useat nettikaupat tarjoavat mitä upeampaa designia. Tarjoilualautaset ovat usein isoja lautasen tyylisiä astioita, joissa voi tarjoilla esimerkiksi kakkuja ja ihan mitä vain. On myös olemassa toinen toistaan tyylikkäämpiä design kerrostarjottimia. Etenkin juhlakattauksessa kerrosvadit ovat tosi käteviä vähäisen tilan viennin vuoksi, mutta myös tyylikkyyden vuoksi. Marokkolaisia tarjottimia on myös runsaasti saatavilla nettikaupoissa.

Toinen toistaan upeammat tarjottimet netistä

Erilaisia tarjottimia löytyy niin puisia, marmoria kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Lisäksi löytyy hopeioituja sekä muovisia tarjottimia. On olemassa myös pienempiä esimerkiksi juustotarjottimia. Etenkin juustotarjottimet kuten myös muutkin ovat varsin helppo ja mieluinen lahja. Kauniiseen tarjoiluvatiin onkin varsin kätevää laittaa vaikkapa ne hedelmät kauniisti esille. Siitä ne ovat sitten helposti syötävissä halutessaan. 

Netistä tarjottimia ostaessa kannattaakin tutkia esimerkiksi Royal Design designkaupan valikoima, sillä heiltä löytyy shoppailua rakastaville toinen toistaan upeampia design tuotteita kuten esimerkiksi erilaisia tarjottimia. 

Siirry alkuun