Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Suosituimmat tarjouluvaunut
X
Block
Move
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Georg Jensen
Hillerstorp
Normann Copenhagen
Ellos
Rice
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Tarjoiluvaunut

26 tuotetta 5 kaupasta

Tarjoiluvaunulla luksusta arkeen

Kukapa meistä ei rakastaisi pimeän syksyn keskellä pieniä arjen hemmotteluhetkiä. Tarjoiluvaunulla voi luoda hetken, jolloin voi kokea rentoutuvansa ihan tavallisen ja ehkä kiireisenkin päivän keskellä tai päätteeksi. Miltä kuulostaisi aamu, jolloin puoliso tuo tarjoiluvaunulla aamiaisen sängyn viereen, entäpä yllättää ystävänsä tuodessaan herkullisia makeisia ja lämmintä teetä tarjoiluvaunulla olohuoneeseen. Eikö kuulostakin arjen luksukselta?

Tämä helppo ja vaivaton luksus on mahdollista myös sinulle. Netistä voi tilata toinen toistaan tyylikkäämpiä tarjoiluvaunuja juuri omaan käyttöön. Tarjoiluvaunuja löytyy perinteisempiä malleja, mutta myös erikoista designia. 

Tarjoiluvaunun useat käyttömahdollisuudet

Tarjoiluvaunu käy pelkästään tarjoiluvaununakin, mutta sitä voi käyttää kätevästi myös yöpöytänä, sivupöytänä tai minä ikinä tahtookaan, miksei sohvapöytänäkin. Tarjoiluvaunuissa on yleensä renkaat alla, sekä pöytätaso ja usein myös keskitasokin, johon voi laittaa esimerkiksi tarjottavia.

Artekilta löytyy klassinen puusta muotoiltu tarjoiluvaunut, jonka on suunnitellut Alvar Aalto. Niitä saa esimerkiksi Finnishdesignshop.fi:stä. Kartellilta puolestaan löytyy todella persoonallista designia oleva Battista tarjoiluvaunu, jonka saa taiteltua myös kasaan, jolloin säilytys on erityisen helppoa ja kätevää.

Room21 ja Scandinaviandesigncenter myyvät myös mitä kauniimpia tarjoiluvaunuja. Kokonaan puuta oleva tarjoilupöytä ei myöskään ole hassumpi vaihtoehto. Se ei ehkä ole niin siro kuin joku toinen vaihtoehto, mutta todella lämpimän vaikutelman tuova, kuten esimerkiksi Swedese Teatime tarjoiluvaunu. Pieni ostos, mutta iso vaikutus ja useita käyttömahdollisuuksia. Netistä tarjoiluvaunun hankkiminen on helpointa. 

Siirry alkuun