Designkaupat.fi

Näyttävä talouspaperiteline 

Se, minkälainen talouspaperiteline sinulla on, saattaa tuntua merkityksettömältä. Talouspaperiteline on kuitenkin aina esillä, joten jos kaipaat itseäsi kokonaisvaltaisesti miellyttävää sisustusta, kannattaa talouspaperitelineeseenkin panostaa. Kodin pienet yksityiskohdat kertovat siitä, kuka sinä olet. Monasti ihmiset saattavat kiinnittää huomion juuri yksittäisiin esineisiin, vaikka kodin yleislinjaan ei tietoisesti kiinnittäisikään huomiota. Esineet nimittäin kertovat tarinaa, eivät tapetit.

Käytännöllisyys ja design samassa paketissa

Talouspaperitelinetta ei toki kannata valita pelkän ulkonäön perusteella, vaan etsiä mallia, jossa yhdistyvät tyylikäs design ja käytännöllisyys. Netistä löytyy niin pöydälle asetettavia kuin seinään kiinnitettäviä malleja. Pöydällä pidettävän olisi hyvä olla ainakin riittävän tukeva. Skandinaavista muotoilua edustaa ruotsalaisen Scandinavian Design Factoryn pöydälle asetettava Curve talouspaperiteline, jossa talouspaperirulla on vaakatasossa. Vaakatasossa olevassa telineessa rulla pysyy ojennuksessa ja arkin pää helposti saatavilla. Pöytää vasten oleva taso on riittävän raskas pitämään telineen vakaasti paikoillaan ja pohjan korkkipinta suojelee alla olevaa pöytätasoa. Blomuksen Cusi talouspaperitelineessä rulla on pystyasennossa ja rulla suojassa sitä kiertävän teräslieriön alla. Teräksisessä lieriössä on kapea aukko, josta paperiarkin reunaan on helppo tarttua ja rulla pysyy aina puhtaana ja kuivana.

Seinäkiinniteiset talouspaperitelineet

Seinään kiinnitettävä talouspaperiteline säästää tilaa ja suojaa rullaa roiskeilta ja kosteudelta. Blomuksen Obar teline yhdistää talouspaperipidikkeeseen myös katkaisuterällä varustetut folio- ja tuorekelmupidikkeet. Etenkin helposti liimautuvan tuorekelmun käsittelyssä tällaisesta seinätelineestä on varmasti iloa. Nettikauppojen valikoimista löytyy totta kai myös värikkäitä ja leikkisiä talouspaperitelineitä, kuten vaikkapa Alessin Bunny & Carrot paperiteline tai Koziolin Toq talouspaperipidike. Keittiössä on mukava olla myös asioita, joita katsoessa aina hymyilyttää. Vaikkapa hauska talouspaperiteline.

 

Siirry alkuun