Shorthair lampaantalja 50 x 100, champagne
141,00€
Longhair lampaantalja 70 x 110, valkoinen
94,00€
Longhair lampaantalja 70 x 110, musta
94,00€
Longhair lampaantalja 70 x 110, luonnonharmaa
141,00€
Maiori lampaantalja, pitkä, sahara, SKANDILOCK
97,00€
Ella-lampaantalja, Shepherd
125,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Beach House
Bloomingville
House Doctor
Kartell
Rug Solid
SKANDILOCK
Shepherd
Zwilling
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Taljat ja nahkamatot

72 tuotetta 5 kaupasta

Luonnolliset ja kestävät lampaantaljat

Lampaantaljat ovat tulleet viime vuosina rytisemällä sisustukseen, ja niitä näkee koko ajan entistä useammassa kodissa. Ei ihme, sillä lampaantalja on paitsi erittäin luonnonmukainen niin lämmin ja monikäyttöinen sisustuselementti. Lampaantaljalla onkin pitkä historia ihmisen käytössä nimenomaan lämmittäjänä. Mikään ei lämmitä talvipakkasilla paremmin kuin silkinpehmeä, paksu lampaantalja. Vain mielikuvitus on rajana siinä, millaisia käyttötarkoituksia lampaantaljalle keksii.

Käytä lampaantaljaa monipuolisesti

Lampaantalja on hyvin käytännöllinen niin kestävä käyttötekstiili, ja tuo myös sisustukseen nopeasti lämpöä ja kodikkuutta. Lampaantalja sopii erinomaisesti esimerkiksi pienen lapsen peitteeksi vauvanrattaisiin tai vaikka talvipakkasilla pulkkaan. Jos perheessä koira tai kissa toimittaa lapsen virkaa, sopii lampaantalja erinomaisesti myös lemmikinaluseksi. Lampaantaljaa voi käyttää esimerkiksi myös istuimensuojana, penkin tai pyörätuolin pehmusteena tai huovan tapaan käytettynä. 

Lampaantaljan suuren suosion taustalla piilee muutama tekijä. 100 % luonnonmukaisena materiaalina se toimii erinomaisesti niin, että se on kylmällä lämmin ja kuumalla viileä. Talja ei kuitenkaan hiosta eikä sähköisty sillä tavalla kuin tekokuiduilla on tapana. Lampaantalja sopii hyvin myös allergikoille.

Valitse itsellesi sopiva lampaantalja

Täysin luonnonmukaisena materiaalina lampaantaljat ovat jokainen uniikki yksilö. Niissä on eroja esimerkiksi villan paksuudessa, pituudessa, värissä tai kiharuudessa. Taljoja myös värjätään. Valinnanvaraa siis löytyy, joten jokaiseen sisustukseen löytyy takuulla sopiva lampaantalja. Jos haluaa tehdä eettisen valinnan, kannattaa valita kotimainen talja, sillä silloin sen alkuperä on helpointa selvittää. Jos lampaantaljan tarvitsee lastenvaunuihin tai pulkkaan, kannattaa valita pehmeä ja kevyt karitsan talja, lattialle esimerkiksi lemmikin alustaksi taas sopii tukeva ja paksu talja. Pelkästään sisustuselementiksi tulevan taljan voi valita ihan vain ulkonäön perusteella. Upeat lampaantaljat löytyvät kätevästi netistä. Sen ostoa kannattaa todella harkita, sillä oikein hoidettu lampaantalja voi kestää vuosikymmeniä ahkerassakin käytössä!

Siirry alkuun