Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Broste
Global
Iittala
Kosta Boda
Mats Jonasson
Swarovski
Waterford
Djeco
Ellos
Joutsen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Taidelasi

257 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Taidelasi - arvostettuja perinteitä, uusia muotoja

Lasi on erikoinen materiaali - yhtä aikaa herkkä ja luja sekä tietysti äärimmäisen hienostunut. Lasin läpikuultava maailma on hyvin erikoinen ja kaunis. Lasia voi myös käyttää hyvin monipuolisilla tavoilla aina panssarilasista hienostuneeseen lasitaiteeseen. Nykyään suurin osa lasista valmistetaan koneellisesti, mutta taidelasin valmistuksessa käytetään edelleen arvostettuja lasipuhallustaitoja. Taidelasi voi olla erinomainen lahja.

Suomalainen taidelasi on maailmankuulua

Suomalainen lasitaide on kuuluisaa ympäri maailman. Merkittävämpiä lasinvalmistajia ovat tietysti Riihimäen lasi, Nuutajärvi sekä Iittala. Kuuluisat suomalaiset muotoilijat tunnetaan lasiesineistään ympäri maailmaa, kuten Tapio Wirkkala, Alvar Aalto, Kaj Franck ja tietysti Oiva Toikka.

Kuuluisimpaa suomalaista taidelasia edustaa esimerkiksi Oivatoikan uniikit ja suupuhalletut lasilinnut Birds by Oiva Toikka -valikoimasta. Pehmeät ja äärimmäisen herkät lasilinnut hämmäsyttävät kauneudellaan ympäri maailmaa.

Erotu persoonallisilla detaljeilla

Mutta osataan sitä muuallakin - esimerkiksi Ruotsissa. Kuuluisa lasitehdas on esimerkiksi jo 1890 perustettu Målerås, jonka pani alulle kuuluisa suunnittelija Mats Jonasson. Valikoimista löytyy paitsi kristallisia kulhoja niin kauniita veistoksia.

Rokahtavampaa ja ennakkoluulotonta suunnittelua edustaa vuorostaan Kosta Boda, joka on valmistanut ainutlaatuisia taide-esineitä jo vuodesta 1742. Veistoksia yhdistää värikkyys, rohkeus ja taiteellisuus. Jos haluat erottua joukosta, valitse esimerkiksi Kosta Bodan Make Up -huulipuna.

Perinteisempiä lasiveistoksia löytyy lukemattomia sen sijaan RoyalDesign-verkkokaupan valikoimista. Ylellisiä muotoja vanhoilta, arvostetuilta lasinvalmistajilta - ne todellakin tuovat uskottavuutta sisustukseen.

Siirry alkuun