Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
Hay
Vallila Interior
Zone
Ellos
Hasta
Spirella
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Suihkuverhot

25 tuotetta 3 kaupasta

Luo haluamasi tunnelma suihkuverholla

Suihkuverho on usein suihkutilojen ainoa tekstiili, joka on pysyvänä tilassa. Suihkuverho on verho, joka kestää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Sen tarkoitus on estää suihkuveden pääsyä muihin kylpyhuoneen tiloihin. Suihkuverholla luodaan myös yksityinen tila käydä rauhassa suihkussa. Suihkuverhoja on saatavilla netissä erilaisissa design verkkokaupoissa ja valikoima on huikean laaja, kuinkas muutenkaan. 

Kotimaista klassikkoa kylpyhuoneeseen

Suomalaiset tunnetut tekstiilivalmistajat ovat tuoneet suihkuverhotrendeihin mukaan omat ajattomat mallistonsa. Tällaisia merkkejä ovat Vallila Interior ja Marimekko. Fanitatko suomalaisia klassikoita, esimerkiksi Marimekon Unikkoa, nyt se on saatavilla myös suihkuverhona useissa eri väreissä. Sitä voit bongata esimerkiksi Scandinavian Design Centeriltä.

Tilaa design suihkuverho netistä

Laadukas suihkuverho tuo parhaimmillaan kylpyhuoneeseen syvyyttä sekä pirteyttä. Suihkuverhon valintaan vaikuttaa oma sisustustyyli ja kylpyhuoneen tyyli, haluaako suihkuverholla ripauksen metsän ja luonnon tuntua, vai kukkaisniittyä, ehkäpä graafisia kuvioita jatkamaa graafista sisustustyyliä. Upeita laadukkaita design suihkuverhoja valmistaa myös ETOL Design sekä suosittu Ferm Living. Valitse mieleisesi tunnelma omaan kylpyhuoneeseesi. Luo haluaamasi tunnelmaa ja ehkäpä kaupunkilaisfiilistä kylpytilaan. 

Netistä löytyy valikoimaa ja jos haluaa valita ajattoman ja pitkään kestävän sekä elegantin suihkuverhon, kannattaa siihen panostaa ja maksaa hiukan enemmän kuin markettiketjun suihkuverhosta. Laatua arvostetaan, designia arvostetaan ja laatu maksaa. Tutustu netin huikeaan valikoimaan ja tilaa omasi kätevästi ja vaivattomasti.

Siirry alkuun