Designkaupat netissä

String works, luo itsesi näköinen työpiste

Olet ehkä kuullut kätevääkin kätevämmästä String system hyllyjärjestelmästä. Siinä erilaisista hyllyistä ja muista elementeistä voi koota haluamansa hyllykokonaisuuden. Arkkitehti Anna von Schewen ja designer Björn Dahlström ovat luoneet uuden sarjan, joka sopii täydellisesti Strign systemin hyllykokonaisuuksien kanssa, nimittäin String works. String works koostuu erilaisista työpaikalle soveltuvista huonekaluista, jotka on helppo yhdistää String systemin tuotteiden kanssa. String works tuotteiden avulla voit luoda niin työpaikallesi kuin kotiinkin juuri sinun tarpeisiisi vastaavan työpisteen.

Kätevä työpiste lisää työtehokkuutta

String systemin tuotteet ovat helposti integroitavissa esimerkiksi String worksin arkistointikaappien kanssa. String worksin huonekalut on suunniteltu erityisen käteviksi, käytännöllisiksi ja helpoiksi muunnella. Niistä voi luoda juuri sellaisen työpisteen kuin haluaa. Kätevyyden lisäksi Spring works on myös viimeisen päälle tyylikästä ja tämän hetken trendien mukaistan designia.

String works työympäristöön tarkoitettuihin huonekaluihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset lipastot, työpöydät, arkistointilaatikostit, kaapistot. Työpöytä on sähköisesti säädettävä juuri oikealle korkeudelle. Lisäksi on olemassa erilaisia lisäosia, jotka lisäävät työmukavuutta. Tällaisia löytyy esimerkiksi Finnishdesignshopilta myytäviä kulho, jonka voi laittaa jaloillaan seisovaan hyllykokonaisuuteen ja säilyttää vaikka avaimia ja puhelinta. Lisäksi on vetolaatikkoa työpöytään.

Tilaa netistä oma String works

Netistä kannattaa tilata nämäkin suositut design huonekalut, sillä siinä säästää aikaa ja vaivaa. Saat tuotteet kotiiisi, ilman että joudut kiertelemään tuntikaupalla kaupungilla. Kokoa itsesi näköinen kokonaisuus ja nauti työnteosta! String works on juuri niin ergonominen ja hyvä työstenkelyä helpottava huonekalusarja kuin voi olla. Ajattele itseäsi ja panosta työskentelypisteeseesi.

Siirry alkuun