Designkaupat netissä

String system - rajaton mahdollisuus

Oletko kaivannut kotiisi samaan aikaan klassista että modernia design säilytystilaa, jota voisit muokata ja lisätä aina tarpeen tullen? Ehkä haluaisit jatkaa samaa säilytysjärjestelmää ympäri kodin sisustuksen. String system on ehkä juuri sinulle suunniteltu ja kehitelty, sillä se on hyllyjärjestelmä, josta voi koota juuri sellaisen hyllykön kuin itse haluaa. String system alkaa olla jo klassikko, sillä se ihastuttaa vielä tänäkin päivänä, vaikka se on suunniteltu vuonna 1949. Silloin sen suunnittelu ruotsalainen arkkitehti Nils Strinning. 

Persoonallinen hyllykokonaisuus

Tämä hyllyjärjestelmä on myös kätevä sen vuoksi, että siitä saa jokainen muotoilla itselleen persoonallisen hyllykokonaisuuden, juuri omaan kotiinsa ja mieleensä sopivan. String system hyllyjärjestelmään kuuluu tikasmaisia sivupaneleita, eri kokoisia hyllylevyjä, lehtitelineitä, kaapistoja ja lipastoja. Niistä on kätevää luoda vaikka ensin pienempi designhylly ja tarpeen tullen sitä voi jatkaa niin sivu- kuin pystysuunnassakin. Materiaaliltaan string systemin tikasmaiset sivupaneelit ovat maalattua terästä ja hyllyt tammea. Värejä on saatavilla lukuisia erilaisia, millä toki saa muutettua hyllyn tunnelmaa juuri omanlaisekseen.

Tilaa oma String system netistä

Sivupaneeleita on saatavana niin lattialla seisovana kuin seinään kiinnitettävänäkin. String system kokonaisuuteen tarvittavat tuotteet onkin erityisen kätevää ostaan netistä, sillä sitä myyvät erilaiset designkaupat kuten Room21.fi ja Finnishdesignshop.fi. Edellä mainituista kaupoista saat tuotteet nyt myös laskulla tai osamaksulla. Mikä sekin tuo omalta osaltaan joustoa sisustamiseen. Elementit sopivat hyvin yhteen ja voit kotona ensin suunnitella, miltä näyttää juuri sinun kotisi string system kokonaisuus ja tilata sitten netistä. Yksinkertaisen kaunista designia oleva string system voi toimia niin kodin koristehyllynä, kuin lehtisäilytykseen ja säilytystilana. Myös kirjahyllynä hylly on upean klassinen ja samalla moderni. 

 

Siirry alkuun