Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Bloomingville
Broste
Decotique
Department
Dux
Englesson
Ferm Living
Fermob
Furninova
Gubi
Hakola
Hay
Interface
Ire
Kartell
Massproductions
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Röshults
Seletti
Sika Design
Swedese
Vitra
Boss
Byniemi
Ellos
Jamaica
Softrend
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Sohvat

552 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Olohuone on usein se paikka, jonne perhe ja ystävät lopulta kokoontuvat viettämään iltaa. Sohvan pitää olla niin mukava, että siinä viihtyy ja siinä pitää olla tilaa koko perheelle. Mukavalta sohvalta käsin sujuvat niin perheen yhteiset peli-illat kuin myöhäiset illanvietotkin. Pehmeällä sohvalla on mukava rentoutua ja lukea mukavaa kirjaa, kuunnella musiikkia tai eläytyä jännittävään elokuvaan.

Millainen on hyvä sohva?

Sohvaa valitessaan pitää ottaa huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin se, että sohva on kooltaan ja malliltaan juuri sopiva kyseiseen tilaan. Sen pitää myös tuntua ja näyttää hyvältä. Perheen lapset ja lemmikkieläimet pitää myös ottaa huomioon sitä valitessaan. Materiaalin pitää olla kosteutta kestävä ja helposti puhdistettava. Netistä on kätevä valita sohvat jokaiseen tilaan. Sopisiko olohuoneeseen pirteän keltainen tai punainen sohva vai pitäisikö sen olla hillitymmän värinen? Materiaaleista on mahdollista valita nahka tai eri tyyppisiä kankaita, mikä sitten sopiikaan juuri sinne omaan kotiin. Osuuko valinta tällä kertaa ylelliseen samettisohvaan vaiko käytännölliseen sohvaan vaihdettavilla pellavapäällisillä?

  • Ota huomioon materiaalin puhdistamisen helppous
  • Mittaa tila ennen sohvan ostamista

Miten sohva ostetaan netistä?

Sohvat saa hankittua netistä hyvinkin vaivattomasti, sillä verkkokaupassa tarjolla olevat kuvalliset tuotteet näkyvät mukavana listauksena. Sohvista löytyy tarkat tuotetiedot ja ominaisuudet, joista näkee myös huonekalun kaikki mitat syvyyttä ja istuinkorkeutta myöten. Siitä on helppo määritellä, mikä sohva on kooltaan sopiva. Toimitusaika- ja kulut kannattaa ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessään. Hintavertailu on tehty helpoksi verkkokaupassa, sillä valikoimissa olevia tuotteita pystyy halutessaan lajittelemaan halvimman hinnan mukaan. Sieltä on helppo lajitella vaikkapa suosituimpien tai uusimpien tuotteiden mukaan.

Siirry alkuun