Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Valkoinen, Decotique
414,31€
Ray sohvapöytä, valkoinen, DEPARTMENT
170,00€
Pedrera sohvapöytä, Gubi
616,94€
O sohvapöytä, valkomarmori/messinki, Ox Denmarq
955,00€
Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Musta, Decotique
414,31€
Ray sohvapöytä, valkoinen/tammi, DEPARTMENT
170,00€
Valitse kategoria
Suosituimmat sohvapöydät
X
Bella
Hollo
Ray
Rio
TS
Tulou
Twin
Vitra
Tarjotinpöytä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Blomus
Bloomingville
Brafab
By Lassen
Cane-Line
Cross
Day Home
Decotique
Department
Dux
Fermob
Gubi
Hardanger
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Ire
Karl Andersson & Söner
Kartell
Mats Jonasson
Maze
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
SMD Design
Sagaform
Scherlin
Select21
Tom Dixon
Victorinox
Villeroy & Boch
Vitra
Zweed
Andersen
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Sohvapöydät

557 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Sohvapöydä, olohuoneen keskipiste

Sohvapöytä on usein olohuoneessa tai oleskelutilassa oleva matala tai matalahko pöytä, joka toimittaa esimerkiksi koristepöydän virkaa tai television kaukosäätimiä. Usein sohvien keskellä oleva pöytä tuo kodikkuutta ja ryhtiä olohuoneeseen. Sohvapöytiä voi ostaa netistäkin. Sieltä valikoimaa löytyykin niin paljon, että voi valinnan vaikeus iskeä. Kauniita design sohvapöytiä löytyykin useista suomalaisista kodeista. Niitä asetellaan kauniisti joskus useampiakin kuin yksi. 

Sohvapöydän tilaaminen netistä on varsin vaivatonta ja helppoa. Löydettyään haluamansa tyylisen saa sen usein kotiovelle toimitettuna, jolloin säästää aikaa kaupassa kiertelyyn ja tavaran kotiin tuomiseen. 

Sohvapöydän valinnan vaikeus

Sohvapöytiä löytyy netistä jokaiseen makuun ja tyyliin. Design sohvapöytiä löytyy niin matalia, pieniä, isoja kuin pyöreitä ja vaikka minkälaisia. Sohvapöytiä on niin paljon erilaisia ja niitä on niin uskomattoman erilaisilla designeilla, että vain mielikuvitus on rajana. Sohvapöydälle on mieluista laittaa herkut ja rauhoittua lukemaan hyvää kirjaa tai katsomaan mukaansa tempaavaa elokuvaa. 

Puiset pyöreämalliset sohvapöydät ovat tämän hetken yksin trendeistä, sillä niitä löytyy todella monilta merkeiltä, kuten Departmentilta, Select21, Muutolta ja Normann Copenhagenilta. Netistä näitä löytyy esimerkiksi Royaldesign.fi:stä, Room21.fi:stä sekä Finnishdesignshop.fi:Stä. 

Osa designmerkeistä tekee myös tosi moderniin tyyliin sopivia hyvin tyylikkäästi muotoiltuja sohvapöytiä. Niitä löytyy niin KArtellilta kuin Muutoltakin. Näitä moderneja pöytiä voi kuitenkin laittaa hieman klassisempaan ja perinteikkäämpään sisustukseenkin katseenvangitsijoiksi. Ei muuta kuin mielikuvitus valloilleen ja valitsemaan netistä, mitä kauniimpaa designia!

Siirry alkuun