Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Suosituimmat sohvapöydät
X
Bella
Hollo
Ray
Rio
TS
Tulou
Twin
Vitra
Tarjotinpöytä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Bloomingville
By Lassen
Cross
Design House Stockholm
Ferm Living
Fermob
Grand
Gubi
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
Inno
Kartell
Magis
Maze
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Petite Friture
Vita
Vitra
Woodnotes
Anita
Arena
Athena
Clean
Delux
Ellos
Halifax
Havanna
Interface
Knoll
Mogihome
Olivia
Opus
Rge
Rio
Sole
Star
Stolab
Trio
Tristar
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sohvapöydät

1831 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Sohvapöydä, olohuoneen keskipiste

Sohvapöytä on usein olohuoneessa tai oleskelutilassa oleva matala tai matalahko pöytä, joka toimittaa esimerkiksi koristepöydän virkaa tai television kaukosäätimiä. Usein sohvien keskellä oleva pöytä tuo kodikkuutta ja ryhtiä olohuoneeseen. Sohvapöytiä voi ostaa netistäkin. Sieltä valikoimaa löytyykin niin paljon, että voi valinnan vaikeus iskeä. Kauniita design sohvapöytiä löytyykin useista suomalaisista kodeista. Niitä asetellaan kauniisti joskus useampiakin kuin yksi. 

Sohvapöydän tilaaminen netistä on varsin vaivatonta ja helppoa. Löydettyään haluamansa tyylisen saa sen usein kotiovelle toimitettuna, jolloin säästää aikaa kaupassa kiertelyyn ja tavaran kotiin tuomiseen. 

Sohvapöydän valinnan vaikeus

Sohvapöytiä löytyy netistä jokaiseen makuun ja tyyliin. Design sohvapöytiä löytyy niin matalia, pieniä, isoja kuin pyöreitä ja vaikka minkälaisia. Sohvapöytiä on niin paljon erilaisia ja niitä on niin uskomattoman erilaisilla designeilla, että vain mielikuvitus on rajana. Sohvapöydälle on mieluista laittaa herkut ja rauhoittua lukemaan hyvää kirjaa tai katsomaan mukaansa tempaavaa elokuvaa. 

Puiset pyöreämalliset sohvapöydät ovat tämän hetken yksin trendeistä, sillä niitä löytyy todella monilta merkeiltä, kuten Departmentilta, Select21, Muutolta ja Normann Copenhagenilta. Netistä näitä löytyy esimerkiksi Royaldesign.fi:stä, Room21.fi:stä sekä Finnishdesignshop.fi:Stä. 

Osa designmerkeistä tekee myös tosi moderniin tyyliin sopivia hyvin tyylikkäästi muotoiltuja sohvapöytiä. Niitä löytyy niin KArtellilta kuin Muutoltakin. Näitä moderneja pöytiä voi kuitenkin laittaa hieman klassisempaan ja perinteikkäämpään sisustukseenkin katseenvangitsijoiksi. Ei muuta kuin mielikuvitus valloilleen ja valitsemaan netistä, mitä kauniimpaa designia!

Siirry alkuun