Designkaupat netissä

Sohvat kuuluvat kaikkiin koteihin. Niiden päälle on ihana istahtaa milloin vain, ja useimmat meistä viettävätkin suhteellisen paljon aikaa sohvalla. Sen vuoksi sohva olisikin hyvä suojata irtopäällisillä, jotka saa helposti pestyä tai vaihdettua uusiin. Uudella sohvanpäällisellä loihdit hetkessä huoneeseen uutta ilmettä ja vanha sohva muuttuu taas uuden näköiseksi. Sohvanpäällisiä on saatavilla lukuisia erilaisia ja ne sopivat useimpiin sohvamalleihin.

Sopivan sohvan päällisen löytäminen

Irrotettavat sohvan päälliset antavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa sohvan ulkonäköä joko sesongin tai muun sisustuksen mukaan. Sohvan päälliset löytyvätkin useassa eri värissä, joten omaan tyyliin sopivat päälliset löytyvät varmasti. Sohvan päälliset kannattaakin valita kodin sisustukseen sopiviksi, sillä sohva antaa usein näköä koko huoneelle. Ennen ostopäätöksen tekoa kannattaa myös tutustua päällisten mittoihin ja materiaaleihin. Oma sohva kannattaa mitata, jotta tulee varmasti ostaneeksi juuri oikeankokoiset päälliset. Materiaaleissa kannattaa panostaa laatuun, sillä laadukkaat päälliset kestävät käytössä pitkään. Sohvalla vietetään kuitenkin paljon aikaa, eikä aina sotkuilta voi välttyä. Muista siis tarkistaa myös päällisten pesuohjeet siltä varalta, että sinun tarvitsee joskus pestä ne.

  • Tarkista sohvan mitat
  • Tutustu materiaaleihin ja pesuohjeisiin

Sohvan päälliset helposti netistä

Sohvan päälliset voi ostaa helposti netistä, koska useimpien jälleenmyyjien tuotteet on lajiteltu yhdelle sivulle. Kun olet tutustunut tarjontaan ja löytänyt omaan makuusi sopivat päälliset, voit klikata tuotteen kuvaa ja tutustua saatavilla oleviin värivaihtoehtoihin. Samalla näet myös tuotteen tarkemmat tiedot ja useamman eri verkkokaupan hinnat. Voit siis helposti tehdä hintavertailua ja ostaa päälliset markkinoiden parhaaseen hintaan. Ostopäätöksen jälkeen voit siirtyä jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan viemään tilauksesi loppuun. Sitten voitkin jäädä vain odottelemaan pakettisi saapumista.

Siirry alkuun